.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

grgrgr2-310x165Amenințările oficialului rus de zilele trecute nu au rămas fără ecou. Brăila este primul județ în care Prefectura, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a cerut armatei să cheme la unități rezerviștii aflați în planul de mobilizare. Oficial, Guvernul vrea să actualizeze evidența militară a rezerviștilor din județ, să știe pe cine se poate baza în caz de nevoie.

“În perioada 13-15 octombrie 2015, în județul Brăila se desfășoară un exercițiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populației, economiei și a teritoriului pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naționale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.

Pe timpul exercițiului, rezerviștii aflați în planurile de mobilizare sunt chemați la unitățile militare, pe durata a două-trei ore, în vederea desfășurării unor activități specifice de pregătire și actualizare a datelor de evidență militară, potrivit prevederilor legale in vigoare.

Exercițiile de acest tip se planifică și organizează periodic în toate județele țării, în baza aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Țării, dată cu cel puțin un an înainte de desfășurarea propriu-zisă a acestora”, se arată în comunicatul Prefecturii Brăila.

Rusia acuză România și Sua că încalcă tratatul de la INF prin amplasarea facilității antirachetă Aegis Ashore la Baza militară de la Deveselu. Ministerul afacerilor Externe afirmă că acuzațiile Moscovei sunt nefondate.

Digi24.ro anunță că fabricile româneşti de armament au primit anul acesta comenzi de 215 milioane de dolari. Cinci fabrici – Uzina Mecanică Sadu, Uzina Mecanică din Cugir, Fabrica de Arme Cugir, Uzina Mecanică Mija şi Carfil Braşov, toate controlate de ROMARM vor lucra la capacitate maximă în următorii ani. Ministerul Apărării nu a precizat de unde vin comenzile. În general, 80% din producţia de armament a României pleacă la clienţi de peste hotare.

Pentru fabricile ROMARM, comenzile primite anul acesta sunt cât exporturile din ultimii trei ani la un loc.

În ce județe mai știți că sunt chemați rezerviștii?

sursa si foto:  http://internet-bun.info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .