.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

index

“România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de țară!”

Manifest lansat la Universitate


Cei care conduc destinele României dupa 1989 sânt trădători de ţară. După asasinarea Ceauşeştilor Romănia este in stare de ocupaţie nedeclarată şi plăteşte tribut. Cum altfel explicaţi distrugerea economiei sistematic, din ordinul şi cu supervizarea celor aflaţi la putere, înstrăinarea avuţiei naţionale pe comisioane luate de cei cu drept de semnătură şi ştampilă, recunoaşterea holocaustului care nu a avut loc în România, plata pretenţiilor Israelului  de despăgubiri de 60 miliarde dolari, din care Băsescu şi Isărescu au dat deja o treime,etc. În România nu se mai produce nimic.

Între cei mai ticăloşi trădători şi vânzători de ţarăa este Mugur Isărescu Isărescu a fost adus la BNR prin intermediul marelui trădator de ţarăa Iulian Vlad şi Iliescu. In ianuarie 1990, Isărescu a refuzat să semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate în diverse locuri în lume,lăsându-le arestate în porturi şi pierdute de România pentru neplata taxelor portuare. BNR deţinea în acel timp peste doua miliarde de dolari în rezerve. Iliescu a ştiut şi a fost de acord cu acest jaf. Isărescu a fost primul care a pus umărul la dispariţia flotei. Au urmat Băsescu şi alţi   miniştri la transporturi în cârdăşie cu reprezentanţii marcanţi ai partidelor de guvernământ.

Isărescu era primministru în timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu, Bercovici Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation . Emil Cazbici Constantinescu, dar şi toţi cei din conducerea Partidului Democrat au căpătat acţiuni la Gold Corporation, la fel ca şi mulţi reprezentanţi ai guvernului de atunci.

După 1944, la liceul internat Brătianu devenit Horia Cloşca şi Crişan din Piteşti, Emil Cazbici, zis şi mânuţă, (fiindcă are o mână atrofiată) bătea elevii în calitate de şef UTM, ameninţând că el e născut în Uniunea Sovietică .

In mandatul de preşedinte al lui Emil Cazbici Constantinescu, acesta, în cârdăşie cu directorii SRI şi SIE, au decis vânzarea pe şestache şi pe comisioane mici a întregii documentaţii privind prospecţiunile geologice şi zăcămintele de aur ale României , aflate în camerele-  seifuri de la institutul de Geologie. Într-o noapte au fost scoase din Instituul de Geologie toate documentele şi au fost scoase din ţară. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timiş, din Canada să cesioneze nu numai Roşia Montana dar şi alte  mari zăcăminte de aur .

Mai mult, se ştia că zăcămintele respective conţin şi metale rare, mult mai preţioase, nu doar aur şi argint. Actualmente, întreaga documentaţie privind prospecţiunile geologice şi rezervele de aur ale Romăniei umplu rafturile dintr-un birou evreiesc de avocatură din Toronto, la etajul 52 din blocul Turn. In cârdăşie cu interesele evreiesti, Isărescu a sistat  cumpărarea   aurului extras din minele de aur  din Romania .

Mugur Isărescu a trimis aurul României din BNR în bănci străine,pentru o dobândă mică, şi apoi s-au făcut presiuni ca Băsescu şi Isărescu să facă împrumutul de 20 miliarde euro, împrumut neaprobat în parlament, îndatorând populaţia României pentru multe generaţii. În condiţiile în care nu mai avem producţie (a fost distrusă economia prin aşa zisa privatizare strategică), nu mai cream plus-produs, vom vedea aurul înapoi ca pe tezaurul de la Moscova.

Din ordinul lui Ceauşescu,în minele de aur, atunci cînd se dădea de un filon, se sigila capătul filonului de aur şi se punea sigiliul Băncii Naţionale a României. Exploatarea filoanelor era interzisă. Periodic erau trimise echipe care verificau dacă sigiliile puse erau la locul lor şi se treceau în inventar şi filoanele nou descoperite. În minele de aur din România sânt zeci de mii de filoane de aur sigilate în vremea lui Ceauşescu. Înainte de 1990, periodic erau delegate echipe de securişti care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.

Anual, numai din aluviuni, erau înregistrate la Banca Naţională peste zece tone de aur. Aurul colectat din aluviuni în 1989 nu a mai fost înregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isărescu, fiind scos lingou cu lingou din ţară de persoane sub directa supraveghere a lui Stănculescu şi Chiţac. Din pricină că un lingou a dispărut, a avut loc crima din Precupeţii Vechi.

După ce Ceauşescu a anunţat în martie 1989 plata datoriilor externe şi în aprilie a şters toate datoriile CAP-urilor şi IAS-urilor, în fiecare săptămână soseau pe aeroportul Otopeni lingourile din aur din băncile străine, aur  cu care România garantase împrumuturile externe.

Mai mult, prin vinderea minelor de aur, statului român revenindu-i foarte puţin din zăcământ , înseamnă sa dăm aurul pe gratis. Mai ales cu contribuţia lui Isărescu, cel care spune că România şi BNR  nu au nevoie de rezerve de aur .

Iată de ce nu face referiri la o  dezvoltare durabilă a României…

Când a venit pentru cesionarea zăcămintelor de la Roşia Montana ,Gold Co., a şpăguit în mod special pe reprezentanţii puterii,  mai ales membrii PD, care au acţiuni la firmă, mai multe decât statul român .Cum explicaţi că în 2004 Berceanu a zis că exploatarea de la Roşia Montana trebuie să continue. La fel a zis şi Băsescu, în vizită la Roşia Montana, chiar înainte de alegeri.

Director pe bani mulţi şi cu acţiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel  Dumitraşcu .

Cum au mai făcut averi colosale cei cu funcţii?

Iată un mic exemplu: era pe vremea când primministru era Stolojan. Băsescu, ministru la transporturi, l-a trimis pe frate-său pe o navă, pentru reparaţii în Japonia,( că noi n-am fi avut şantiere navale!), cu 3.000.000 dolari. Ajuns acolo, Mirciulică a trimis un fax lui frate-sau, la minister, cum că ar fi necesari încă 3.000.000 dolari pentru reparaţii. Fără notă justificativă sau deviz de lucrări!

Frate-său, Traienică, a dat imediat aviz favorabil, fără nici o notă justificativă şi i-a trimis-o lui Stolo. Stolo, fără a solicita lămuriri ori notă justificativă, a semnat-o favorabil şi a trimis-o lui Isărescu, cel care a aprobat trimiterea în contul lui Mirciulică a încă 3.000.000 dolari .

Poate aşa inţelegeţi de ce Draga Stolo şi Isărescu sânt aşa de mediatizaţi ca tehnocraţi. În acel timp, la corpul de control al guvernului lucra atunci Ionel Blănculescu care vă şi poate confirma.

În dec. 1989, în CC. era un metru cub de dolari care au fost depozitaţi într-o cameră şi păziţi de Pluto şi Furdea Dumitru. În cameră au fost iniţial depuse şi trei mape din piele conţinând conturile secrete ale României în străinătate. La câteva ore după depunerea acestora, a venit Petre Roman şi a cerut cele trei mape şi i-a spus lui Furdea să zică, dacă e întrebat, că nu ştie nimic despre mape……

Crin Antonescu la nunta cu Vlădean, a primit cadou de nuntă de la Dinu Patriciu acţiuni la Roşia Montana de 100.000 euro. Şi Daciana Sârbu, europarlamenter, ca şi Vlădean, susţin deschiderea exploatărilor la Roşia Montana.

Credeţi cumva că refuzul lui Isărescu de a mai înregistra la BNR  aurul din exploatări, a fost întâmplător? Asta a dus la închiderea minelor de aur.

Tot Isărescu a dispus vânzarea rezervelor de argint ale României.

Rezervele de aur ale României sânt pentru generaţii , iar cei care au devastat România , în schimbul unor comisioane personale, foarte substanţiale, au avut şi au dreptul de semnătură şi ştampilă .

Iulian Vlad şi Securitatea nu l-au trădat pe Ceauşescu, au trădat România.

Nu Ceauşescu a subminat economia naţională, ci cei care au luat frâiele puterii. Au păstrat dreptul de semnătură şi ştampilă ca să îşi umfle buzunarele şi conturile din străinătate. Ceauşescu nu a avut conturi personale în străinătate, dar cei care au păstrat după 1990 funcţiile la stat, sânt multimiliardari, pentru că şi-au însuşit drepturile de proprietate ale românilor şi au înstrăinat tot ce se poate ,determinând pe tineri şi pe cei apţi de muncă să părăsească ţara, ca ei să jefuiască liniştiţi în continuare, abătând atenţia populaţiei cu scandaluri de mahala la T.V..

Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro împrumutaţi nu se fac nici un fel de investiţii pentru a avea producţie, dar vindem tot .Ei ştiu doar să vândă ce nu le aparţine .

Dacă după război sovieticii, ca armată de ocupaţie, au impus în funcţiile de conducere, majoritar evrei, au făcut-o fiindcă ştiau de ce sânt capabili, dovadă că ei au dispus arestarea şi uciderea a aproape 2.000.000 de români. După asasinarea Ceauşeştilor , s-au cocoţat în funcţii tot numai evrei, ei şi masoneria  coordonează exterminarea românilor.

Nu-i de ajuns că  Israel ne-a cerut şi ne-a obigat să le plătim peste 60.000.000.000 dolari în contul falsului holocaust. Adică tocmai ei care au făcut holocaust cu românii după 1944.

Dacă Iliescu în 2001, a acceptat falsa recunoaştere a holocaustului, iar Băsescu a dispus plata a o treime din suma promisă Israelului, acesta din urmă, prin Răzvan Ungureanu, alt evreu, au refuzat recuperarea tezaurului de la Moscova. Insă în acest timp evreii au cerut ruşilor tezaurul Romaniei, în contul holocaustului.

Ce mai contează după ce Băsescu a îndatorat România pentru generatii, iar USL a făcut împrumuturi suplimentare şi ne-a îndatorat şi mai mult.

Străinii ştiu cât de corupţi sânt cei ce ne conduc şi îi susţin în ticăloşiile lor şi se folosesc de ei.

ZĂCĂMINTELE DE AUR SÂNT ALE ROMANILOR !!! N-au ce căuta străinii .

Puteţi cere NAŢIONALIZAREA

Verificaţi dacă nu credeţi!

Daţi mai departe şi trimiteţi pe reţele informaţiile.

Formulaţi cât mai multe plângeri penale la Parchet, DIICOT şi DNA!

 Nota redacţiei: Mă pregăteam să scriu un text pe subiectul Emil Constantinescu și Roșia Montană. De ce nu se aude vocea, opinia legitimă a geologului, a primului geolog din România?

Au circulat despre nevrednicul nostru preşedinte acuzaţii că a avut, înainte de 1990, probleme cu securitatea, suspectat fiind că a vândut secrete de stat privind zăcămintele preţioase din subsolul României.

Se cam leagă lucrurile.

Personal am avut o mirare: cum de a făcut Emil Constantinescu două facultăţi la zi? Legile de atunci nu dădeau voie să faci o a doua facultate decât la FF, adică la Fără Frecvenţă. A făcut mai întâi facultatea de drept, apoi pe cea de geologie! Nu cumva cu misiune?

Ce se ştie sigur este că mama lui Emil vorbea stricat românește. Asta am aflat de la un coleg de grupă al neisprăvitului…

Se trăgea dintr-o familie de evrei expulzaţi din Elveţia pentru activităţi anarhiste, teroriste, inspirate de isprăvile evreilor din Rusia. Ajunşi în Rusia, bunicii lui Emil al nostru, (dar mai mult al altora!), s-au stabilit în Basarabia!… N-a avut curajul să spună că bunicii săi erau franţuji, minciuna ar fi fost prea mare, ci a zis că erau doar francofoni!…

Autor: Ion Coja

Sursa: Ion Coja

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .