.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

7rezistDe ani la rând, „experţii” se tot plâng de dezinteresul românului de rând faţă de ţară şi faţă de procesele decizionale din cadrul instituţiilor statului. Presa deplânge ipocrit lipsa unei „societăţi civile reale” care să poată contracara omniprezenta „societate în civil” care şi-a arogat nonşalant dreptul de a vorbi în numele poporului.

Din păcate, atunci când românii de rând şi-au manifestat interesul faţă de ce se întâmplă cu ţara lor, „experţii” i-au declarat terorişti, iar majoritatea presei a tăcut sau i-a apostrofat pentru a primi dulcii arginţi ai contractelor de publicitate.

Din momentul în care există o mână de oameni cărora le pasă şi care sunt dispuşi să înfrunte bâtele jandarmilor pentru a-şi apăra idealurile, se poate constata faptul că România mai este în viaţă, ba mai mult, România renaşte. De fapt, de aici provine frica guvernanţilor şi corporaţiilor străine faţă de aceşti oameni. Pe măsură ce ei vor deveni din ce în ce mai eficienţi în lupta pentru idealurile lor, această frică se va transforma în panică. Exemplul contează. Experienţa autoorganizării şi obţinerea sprijinului popular sunt foarte importante. Aşa începe o renaştere naţională. Ceea ce se întâmplă la Pungeşti este doar prima bătălie dintr-un război care va dura atât timp cât guvernanţii refuză să-i asculte pe cei care i-au adus la putere.

Constantin Pâslaru, unul dintre liderii mişcării de rezistenţă de la Pungeşti, ne-a vorbit despre planurile protestatarilor:

„Ne reorganizăm. Sâmbătă, probabil vom avea un protest de amploare organizat la Pungești. Vom continua protestele. Vom ataca hotărârea prefectului de a nu organiza un referendum în comuna Pungești. De altfel, vom continua lupta şi la nivel naţional cu susţinere internaţională din partea celorlalţi militanţi. De asemenea se alătură cauzei protestatarii din Bulgaria, care au reuşit prin mişcările din stradă şi proteste să interzică explorarea şi exploatarea gazelor de şist în Bulgaria”.

Din descrierea referitoare la modul în care acţionează organele de forţă rezultă clar că asistăm la o bătălie în care pe de o parte a baricadei se află un grup de cetăţeni şi pe de altă parte o alianţă formată dintr-o companie americană şi structurile statului român:

„În continuare merg din abuz în abuz, deşi nu mai sunt atât de violenţi ca până acum, dar continuă abuzurile din partea jandarmeriei, cât şi din partea poliţiei rutiere sau poliţiei locale. Poliţia rutieră opreşte fiecare maşină la acele baraje instalate pe drumul judeţean, controlează maşina de la A la Z. Poliţia locală continuă să dea amenzi, pe care nu au dat niciodată, pentru oamenii care merg în căruţă şi au numărul puţin şters sau altceva. Abuzuri sau violenţe asupra protestatarilor au fost mai mult în ziua de luni dimineaţa, când s-a făcut această intervenţie”.

În acest context, am ajuns la concluzia că ar fi posibilă existenţa unei deficienţe de comunicare între protestatari şi autorităţile statului. Vocea Rusieia înregistrat şi transmite mesajul lui Constantin Pâslaru pentru guvernul Ponta: „Pentru guvern, cred că singurul mesaj, după atâtea abuzuri la adresa cetăţeanului român din partea jandarmeriei, ar fi demisia!”

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

sursa si foto: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_05/Romania-renaSte-la-PungeSti-2705/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .