.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Platile din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) prin care Romania beneficiaza de o finantare de 3,47 de miliarde de euro (la care se adauga o confinantare nationala de 612 milioane euro) ar putea fi intrerupte, asa cum s-a intamplat anul trecut cu Programul Operational Regional (POR), daca autoritatile de la Bucuresti nu iau masuri, au declarat surse diplomatice pentru Hotnews.ro. Potrivit acestora, este vorba despre nereguli pe anumite proceduri care tin de managementul intern al programului.

Surse politice au declarat, pentru HotNews.ro, ca neregulile se refera la perioada 2009 – 2010, in timp ce surse guvernamentale afirma ca exista sanse de 70% ca intreruperea platilor sa fie evitata pe programul POSDRU, in conditiile in care Romania ar putea remedia neregulile constatate. Decizia va fi luata la sfarsitul lunii februarie – inceputul lunii martie.

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a cerut joi ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, sa o demita pe Carmen Ionel, din functia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autoritatii, iar aceasta a demisionat.

Avertismentul lui Orban

Romania risca suspendarea unui program finantat cu bani europeni, a declarat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la inceputul acestei saptamani, la The Money Channel. El a precizat ca expertii Comisiei Europene sunt mult mai vigilenti dupa ce anul trecut au descoperit mai multe nereguli in folosirea fondurilor UE pe Programul Operational Regional, cel care avea si rata de absorbtie cea mai buna la nivel national. “Nu vreau sa numesc un program, dar ne ameninta in momentul de fata riscul suspendarii unui program. Sper sa reusim sa-l evitam”, a spus Orban. Din cele declarate de catre ministrul Afacerilor Europene reiese ca autoritatile romane ar trebui sa dea dovada de responsabilitate si sa actioneze in asa fel incat sa evite orice fel de risc.

Decizia CE va fi luata peste doua saptamani

Ministrul pentru Afaceri Europene a mai precizat ca abia la inceputul lunii martie se va cunoaste cu certitudine decizia expertilor Comisiei Europene legata de intreruperea temporara a platilor pe POSDRU. “La inceputul lunii martie vom putea rasufla usurati pentru un program. Nu se va mai repeta ce a fost anul trecut, adica o suspendare, chiar daca a fost pe o baza informala, pentru toate programele. Acum, daca va exista o intrerupere formala a platilor va fi pentru un program sau pentru altul. Nu va mai fi general”, a mai precizat Orban.

Sursa in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .