.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcareRomânia se află pe locul al treilea în ierarhia statelor care au cel mai mare număr de procese la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în care se constată cel puțin o încălcare a Convenției europene a drepturilor omului.

Președintele Curții, Guido Raimondi, a trecut în revistă, în cadrul conferinței de presă anuale, activitatea desfășurată în anul 2015 și a apreciat situația ca fiind în general satisfăcătoare, cazurile cu un singur judecător fiind practic eliminate, potrivit unui comunicat difuzat joi de CEDO.

Până la sfârșitul anului 2015 numărul de cazuri rămase nesoluționate a fost de 64.850, o scădere de 7 % în comparație cu finalul anului 2014, când erau 69.900 de solicitări în așteptare.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a publicat de asemenea raportul de activitate anuală și statisticile pentru 2015. Statele cu cel mai mare număr de procese în care se constată cel puțin o încălcare a Convenției sunt Rusia (109 procese) Turcia (79), România (72), Ucraina (50), Grecia (43) și Ungaria (42).

La 31 decembrie 2015, majoritatea cazurilor rămase nesoluționate erau împotriva Ucrainei (21,4%), Rusiei (14,2 %), Turciei (13.0%) și Italiei (11,6%). Jumătate dintre cazurile prioritare au vizat Ungaria sau Rusia.

Președintele CEDO a subliniat că trebuie depuse eforturi considerabile și este necesară cooperarea apropiată cu statele membre, în spiritul ‘responsabilității împărtășite’. Președintele Raimondi a subliniat necesitatea ca fiecare stat membru să se asigure că problemele endemice sunt soluționate mai degrabă la nivel intern, decât să fie aduse în fața CEDO.

AGERPRES/( AS — autor: Violeta Gheorghe, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)

sursa si foto Rostirea:  http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .