.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

MigrantsGreece-620x264Conform datelor oficiale anunțate de Fronxtex, 630.000 de migranți au intrat în Europa în primele 9 luni ale anului. Conform cotelor obligatorii impuse deja de la Bruxelles la 1 octombrie, numărul migranților care trebuie primiți de România a ajuns la circa 25.000. Asta ținând cont de cota de 3,86% deja hotărâtă, ne informează Flux24.ro

Comisarul european responsabil cu imigrația, grecul Dimitris Avramopoulos, a anunțat vineri că executivul comunitar va prezenta o propunere pentru instituirea unui mecanism permanent de împărțire prin cote obligatorii între statele blocului comunitar a tuturor refugiaților care ajung în UE, transmite agenția EFE.

România nu s-a mai opus acestei propuneri.

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat vineri seară pe facebook:

„Domnule Iohannis, domnule Ponta, Am văzut concluziile Consiliului European din 15 octombrie. Vă cer public să anunţaţi că România nu primeşte niciun refugiat, niciun migrant pe criteriul cotelor. Asta dacă aveţi o minimă demnitate şi respect pentru interesele României.”

Anunțul său survine după ce cancelarul german Angela Merkel a cerut la reuniunea de joi a Consiliului European să se includă în concluziile summitului și obiectivul instituirii cotelor permanente de refugiați.

Conform unor surse diplomatice citate de AFP, solicitarea cancelarului german a tensionat dezbaterile, mai mulți lideri prezenți la summit — printre care s-au numărat premierii ungar, polonez și spaniol — amintindu-i șefei guvernului de la Berlin că, după ce s-a stabilit deja repartizarea punctuală a 160.000 de refugiați, s-a convenit că acest subiect este închis. Prin urmare, solicitarea cancelarului german nu a fost inclusă în document, dar la conferința de presă ce a urmat ea a insistat că își va urmări în continuare scopul de a vedea instituite cotele permanente de refugiați, demersul ei fiind susținut și de președintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker.

sursa: flux24.ro

Nota mea: Pericolul destabilizării totale a Europei este mai mare decât ne imaginăm. Forțele care trag sforile la nivel mondial vor o colonizare arabă a Europei, pentru a pune în practicăPlanul Kalergi de distrugere a identității națiunilor europene prin amestecarea rasială și culturală. De altfel, rechinul financiar George Soros, unul dintre păpușarii mondiali, a insistat pe faptul că Europa AR TREBUI să primească un milion de refugiați pe an. Mai mult decât atât, planurile de destabilizare ale Europei sunt prezentate cu cinism de președintele Statfor, George Friedman, într-o intervenție filmată acum puțină vreme la un eveniment din Chicago.

În condițiile în care se vor primi în jurul a 10 milioane de imigranți arabi în Europa, după cum sunt estimările pentru următorii câțiva ani, COTA OBLIGATORIE PERMANENTĂ pentru România, de 3,68%, ar însemna 368.000 de oameni. Doar că povestea nu se va încheia aici. Cei veniți vor dori să își aducă și familiile după aceea, iar UE va da legi prin care țările gazdă vor fi obligate să permită acest lucru. Prin urmare, înmulțiți cei 368.000 cu 3 sau 4 și veți vedea că se va depăși milionul. Din acel moment, s-a încheiat cu România așa cum o știm, după cum spunea într-un interviu generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române. De ce? Pentru că, așa cum s-a dovedit în deceniile care au trecut până acum, musulmanii nu vin în Europa pentru a se adapta la cultura occidentală, ci pentru a și-o impune pe a lor. Asta înseamnă stat în stat!
Nu am nimic cu cultura musulmanilor, dar nu trebuie să permitem islamizarea Europei pentru că așa vor cei care AU DESTABILIZAT LUMEA ARABĂ!
Daniel Roxin

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .