.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

126560O reţea globală care aduce Facebook, Google și forumurile la un loc. Se numește Destiny și s-a născut la Timişoara.

Doi tineri au pus bazele unui site care va fi nu doar o platformă de socializare, ci şi un motor de căutare şi un robot cu inteligență artificială, care va răspunde oricărei curiozități a utilizatorilor. Tinerii lucrează la îndrăzneţul proiect de un an, cot la cot cu experţi din Germania.

Se numeşte A.I. Astro, are inteligență artificială şi întâmpină pe oricine are un cont pe platforma Destiny. A fost creat de Eduard Totok și Roxana Nistor, doi tineri din Timișoara.

„Diferența între Facebook, Google sau Twitter este că avem rețeaua de socializare introdusă în sistemul respectiv, dar le și combinăm într-o mega-rețea globală, în care ai acces la toate informațiile din fiecare țară din domeniul în care te interesează”, spune Eduard Totok, potrivit digi24.ro.

Ideea le-a venit pe băncile facultăţii şi au pus-o în practică în momentul în care au găsit sponsorizări. La proiect lucrează 30 de oameni din România şi Germania.

Kai Niklas, director deCode, expert webGL: „Poți vizualiza orice obiect 3D din lumea tridimensională în browser și îl poţi transforma într-un obiect palpabil, rotativ, pentru oameni.”

Silviu Novac, programator: „Pe medicină, vrem să creăm un corp uman 3D pe care omul poate să vadă țesuturile lui și tot ce îl interesează.”

În total 80 de domenii – de la turism, la fotografie sau gătit – vor rula pe ecran. Va exista şi o regulă de bază însă: oricine are un cont poate selecta doar trei domenii unde poate face comentarii. Explicaţia e simplă: nu oricine își va exprima părerea despre orice, aşa cum se întâmplă acum în online.

Roxana Nistor, inițiatoarea proiectului: „Asta încearcă Destiny să facă, să nu ofere informație greșită. De aceea am dezvoltat și ideea de Ranks, ca userii să fie notați într-un fel.”

Cu alte cuvinte va exista și butonul de Dislike, pe forum-ul activ, unde vor putea fi căutate informaţii din orice domeniu.

Tinerii din Timișora au investit până acum 60.000 euro pentru a schimba destinul online-ului şi vor să îşi lanseze proiectul pe Kickstarter – un site care spijină inovaţiile de orice gen. Dacă vor reuşi să obţină o finanţare de 250 000 euro, site-ul imaginat de ei va fi lansat în vara anului viitor.

sursa si foto: http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .