.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Inmatriculările de autoturisme noi au scăzut, în luna decembrie 2011, aproape 40%, până la 7.721 de unităţi, comparativ cu aceeaşi lună din anul anterior, în timp ce numărul total al vehiculelor noi înregistrate în România s-a diminuat cu circa o treime, arată datele Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), publicate vineri pe site-ul instituţiei.

Astfel, potrivit sursei citate, numărul vehiculelor noi înmatriculate în România a scăzut, în decembrie, cu 33,31%, până la 9.675 de unităţi, comparativ cu perioada similară din anul 2010, iar pe segmentul autoturismelor scăderea a fost de 38,09%, de la 12.472 unităţi la 7.721 unităţi.

Cea mai vândută marcă, în ultima lună a anului trecut, a continuat să fie Dacia, cu 2.271 unităţi, în scădere cu 32,48% faţă de aceeaşi lună din 2010, când se consemnau 3.364 exemplare comercializate.

În topul mărcilor auto noi înmatriculate în România, pe locul secund s-a clasat Volkswagen, cu 817 unităţi (-23,43%), Renault – cu 740 unităţi (-20,26%) şi Skoda – cu 664 unităţi (-18,73%).

Pe segmentul tipurilor de vehicule, cel mai mare salt al înmatriculărilor a fost înregistrat, în decembrie, de tractoare (30 unităţi, creştere de 66,67%), urmate de remorci (427 unităţi, +45,24%), semiremorci (117 unităţi, +25,81%) şi autovehicule cu destinaţie specială (104 unităţi, +13,04%).

La polul opus, procente negative ale înmatriculărilor au înregistrat autobuzele şi microbuzele, cu 20 de unităţi (-83,05%), mopedele şi motocicletele (46 unităţi, -47,13%), autoturismele (7.721 unităţi, -38,09%) şi autovehiculele de transport mărfuri (1.210 unităţi, -9,23%).

Sursa: Capital

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .