.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un manifestant USL adus cu autobuzul din cine ştie ce sat m-a făcut aseară “UMDRist”. Nu nu e nicio glumă, poate doar o ironie a sorţii. După ce tinerii clujeni au participat la protestele din Piaţa Unirii începând cu sâmbătă, în fiecare seară, a fost nevoie de doar câteva autobuze a PSD-ului pentru ca manifestaţia de ieri să prindă un iz grotesc, politic. Înarmat cu o trompetă şi o geacă roşie, supărat că grupul lângă care stăteam, cu suporteri U, activişti anti RMGC conduşi de Mihnea Blidariu şi membri ai Noii Drepte, scandau “UDL şi PDL, aceeaşi mizerie”. Şi aşa am fost apostrofat pentru că sunt apolitic, făcut UDMRist de un activist PSD plătit cu vreo 100 de lei să vină să participe la revoluţie. Dar nici aşa, cu masa de politicieni a PSD-ului, adevăraţii protestatari nu s-au lăsat si au condus mitingul de la câteva portavoci, dovadă a faptului că în stradă lumea este manipulată cel mai puţin şi că de acolo se văd evenimentele cel mai bine şi nu de la televizor.

Dar realitatea din stradă este neimportantă, din punct de vedere politic acum. Atât preşedintele, care se străduie să ignore cu desăvârşire cele mai mari manifestaţii din ultimii 20 de ani, şi opoziţia, care încearcă fără ruşine să îşi atribuie protestele unor oameni sinceri, dar şi presa, care face jocul PDL şi USL, au adâncit şi mai tare falia dintre români şi clasa politică. Vinovata cea mai mare o consider presa, pentru că este inadmisibil ca o ţară întreagă să fie minţită atât de abject în legătură cu ceea ce se întâmplă în stradă. Dacă Antena, Cotidianul şi alţii fac jocurile USL, EVZ, Romania TV şi B1 TV fac jocul puterii. Şi “jocul” nostru, al românilor, cine îl face în presa naţională? Nimeni, din păcate.  Citește mai departe pe napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .