.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Textul e menit sa ne dea de gandit, dar oare mai stim sa gandim, ce si cum sa gandim?
Romanii sunt cel mai vechi popor pe aceste meleaguri. De peste 7000 de ani suntem atestati ca popor si neam. Suntem primul popor cu religie crestina – monoteista. Dupa religia stramosilor nostri s-au luat evreii, care au aparut in istorie mult mai tarziu in jurul anului 1500 i.H.r. . Asa se explica de ce dacii au imbratisat imediat religia lui Iisus Hristos. Degeaba se lauda evreii ca le datoram omul cel mai nobil (Iisus), cartea cea mai puternica (Biblia). O lume interaga stie ca Iisus Hristos nu a fost evreu, era grec. Chiar numele de Cristos este grecesc. Iisus n-a afirmat niciodata descendenta din David. N-a rostit niciodata “poporul meu” dupa cum n-a rostit cuvintele “popor ales”. Iisus a vorbit totdeauna despre poporul evreu ca un popor strain Lui. “ Pentru ce cere neamul acesta “ (Marcu VIII, II). Deci nu neamul Meu I . Sau “in legea voastra este scris (Ioan VIII, 17) !. Sau “Oare nu este scris in legea voastra (Ioan X, 34). Deci nu legea noastra ! Dupa cum scrie in Evanghelia dupa Ioan, cand Hristos era trimis de la un judecator la altul – de la ANA la CAIFA – a declarat “ Voi nu ma puteti judeca pe mine pentru ca nu sunt din neamul vostru”. Evanghelistul Ioan a fost contemporan cu Iisus si discipolul favorit al lui Hristos. (Vezi cartea “Nedumeririle unui crestin” de DAN TARCHILA, Editura PACO, Bucuresti, 2005). Pilat a pus sa se scrie pe crucea lui Iisus “Iisus Nazariteanul Imparatul Iudeilor”, in semn de dispret pentru preotii evrei a caror intoleranta ii invinsese propria constiinta (INRI). Odata cu consolidarea crestinismului ca religie de stat, in timpul lui CONSTANTIN CEL MARE (306-337), a inceput sa se scrie pe cruci IIS. HR. NI. KA(Biruitorul). Asa este corect si foarte multi romani au inceput sa inscriptioneze pe cruci cuvintele IIS. Hr. NI. KA.. In privinta Bibliei care este formata din cele 2 Testamente, teologii si-au spus cuvantul. Asa Zisul Vechi Testament este istoria mitologica a poporului evreu, asemanatoare in esenta ei tuturor istoriiilor lumii vechi (sumero-babiloniene, feniciene, egiptene, grecesti, etc.) In timp ce asa zisul Noul Testament reprezinta viata si doctrina lui Iisus, adica o noua religie, aceasta neavand nici o legatura de continuitate sau de corespondenta cu textele Vechiului Testament. Lipirea fortata a celor doua Testamente a fost o imensa eroare teologica. Se poate spune chiar ca asocierea lor seamana a diversiune, fiindca ambele au de pierdut. Cele doua Testamente din Biblie se anuleaza unul pe altul. Crestinismul nu este o continuitate a unei alte religii, fie ca mesopotaniana, greaca sau iudaica. Unele ritualuri stravechi preluate de biserica crestina nu justifica deloc ideea unei continuitati. Ritualurile se imprumuta de la o religie la alta dar nu reprezinta fondul specific religios. Crestinismul prin ideologia lui reprezinta mai mult decat o religie. El ramane singura solutie de emancipare a omenirii de umanizare a omului si de salvare a planetei de un viitor sumbru.
Falsa legatura dintre Noul Testament si Vechiul Testament a contribuit inca de la primele secole ale crestinismului la zdruncinarea temeliei crestine pusa de Iisus. Putem vorbi de o subminare in timp a crestinismului (vezi cartea” Strigate de alarma in chestiunea evreiasca”, de I.AI. BRATESCU – Voinesti 1940 ! )     Cititi mai departe pe ne-cenzurat

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .