.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dânsul descrie această invenţie în următoarea frază: este vorba despre o instalaţie de generare a energiei electrice care foloseşte apa in circuit închis şi care utilizează o pompă pentru a readuce apa din vasul de acumulare 13 şi un compresor 49 care creează presiunea necesară apei din vasul de colectare 2 să poată angrena turbina hidraulică 8 care să pună în mişcare generatorul electric 10, energia electrică produsă de acesta din urmă ajunge într-o reţea electrică 11 de unde o mică parte este consumată de electropompa 16 şi de compresorul 49 în prima fază.

Vă prezentăm figura mai jos.

Figura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am primit la redacţie o scrisoare în care domnia lui spune că a apelat la toate institutele de cercetare din România dar nu numai ca nu a primit sprijin dar nici măcar răspuns. În aceeaşi scrisoare se mai menţionează că a mai depus la OSIM şi alte invenţii printre acestea se numără “placa ceramică rezistentă la cutremure” precum şi un “dispozitiv de siguranţă pentru uşi “ pentru cazul în care un hoţ a reuşit să descuie uşa şi mai are alte 30 de invenţii dar pentru că de 4 ani nu a găsit de lucru nu le mai poate înscrie la OSIM.

Experienţa dumnealui este cu atât mai tristă întrucât a primit o scrisoare de intenţie de la un trust multinaţional care ar vrea să aprofundeze această invenţie dar nu are posibilităţi materiale să ajungă în Italia. De parcă nu ar fi de ajuns mai are şi probleme de sănătate şi datorii la întreţinere.

Cum mai spuneam, întrucât statul cu toate instituţiile sale are probleme mai arzătoare decât costul energiei şi găsirea unor modalităţi alternative de a scădea acest cost poate cineva mai interesat decât statul poate şi ar vrea să dezvolte această invenţie sau altele pe care inventatorul nostru le are trimise sau nu la OSIM. Pentru a-l contacta aveti la dispoziţie acest număr de telefon 0747562702 sau adresa de email gabriely20@yahoo.com. Trebuie să facem ceva pentru aceşti puţini oameni care se mai gândesc încă să mai facă ceva si pentru ţara lor că de furat suntem sătui.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .