.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Candidatul susţinut de partidul de guvernământ bulgar, Rosen Plevneliev, a obţinut 55,3 la sută din voturi la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit exit-poll-urilor. El l-a devansat pe Ivailo Kalfin, candidatul Partidului Socialist bulgar, care a obţinut 44,7 la sută din voturi, conform sondajelor la ieşirea de la urne.

Plevneliev, clasat pe prima poziţie şi în urma primului tur de scrutin, a candidat alături de fostul ministru al Justiţiei, Margarita Popova, scrie Novinite.com.

Rata de participare la vot la alegerile de duminică a fost de peste 50 la sută.

În primul tur de scrutin, desfăşurat duminica trecută, Plevneliev obţinuse 40,11 la sută din voturi (1.349.380 de voturi), devansându-l pe Kalfin, care a obţinut 28,96 la sută dn voturi (974.300 voturi).

Rolul preşedintelui bulgar este în mare parte ceremonial, însă şeful statului are şi drept de veto în privinţa legislaţiei.

Victoria lui Plevneliev consolidează influenţa partidului de guvernământ GERB şi îi va permite acestuia să-şi aplice programul de reforme economice şi să continue eforturile de integrare în zona Schengen.

GERB, cu orientare de centru-dreapta, a preluat conducerea guvernului în vara anului 2009, cu un program anticorupţie şi de încurajare a competitivităţii ţării, însă nu a reuşit să convingă Uniunea Europeană să includă Bulgaria în spaţiul Schengen. Guvernul condus de premierul Boiko Borisov se confruntă şi cu o situaţie economică dificilă, afectată şi de scăderea exporturilor determinată de criza din zona euro.

Aproape 6,9 milioane de bulgari au fost aşteptaţi la urne în cele 11.400 de secţii de vot deschise pe teritoriul ţării, iar ordinea publică a fost asigurată de aproape 2.000 de ofiţeri de poliţie.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .