.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bilderberg-hrvatska-Rotary-Lyons-masoni-croatia-590x250In orice tara colonizata de globalistii SUA-UE, societatile secrete, asociatiile si ONG-urile „caritabile” incep sa-si faca aparitia castigand si speculand increderea oamenilor. Aici nu vorbim de toate ONG-urile sau toate asociatiile, ci de cele ale globalistilor (ex. George Soros).

I. Clubul Rotary al Iluminatilor

Există locuri în care factorii de decizie din politică, afaceri, educaţie şi sănătate se întâlnesc departe de ochii „profanilor”, stabilesc alianţe de culise şi dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary este una din grupările reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care funcţionează după reguli şi principii identice cu cele ale francmasoneriei.

Clubul Rotary a fost fondat de un mason

Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima întâlnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se ştie cu certitudine că era şi el francmason), negustorul de cărbuni Silvester Schiele şi croitorul Hiram Shorey. Loehr şi Shorey s-au retras la scurtă vreme de la aceste întâlniri, astfel că Rotary, la acea vreme nici măcar nu se putea numi club, fiind alcătuit din doar două persoane.

Acest început dezastruos contrastează izbitor cu rapida răspândire pe care Rotary o cunoaşte de la un moment dat încolo şi care se datorează, fără îndoială, intervenţiei din umbră a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi să aibă deja anvergură naţională?

În 1910 Asociaţia Naţională a Cluburilor Rotary îşi deschide prima filială în afara graniţelor SUA, în Canada, iar în următorul an ajunge şi în Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continuă, astfel că în 1922 este prezent pe şase continente, are 20.000 de membrii şi îşi schimbă numele în Rotary International. În prezent numără la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei găsindu-se numai persoane influente cum ar fi preşedinţi sau directori de mari companii şi politicieni.

Legendele Rotary spun că numele grupării vine de la obiceiul membrilor de a-şi ţine întâlnirile săptămânale prin rotaţie, acasă sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, întâlnirile au început să se ţină în hoteluri. Acest lucru face ca astăzi, în holurile celor mai mari lanţuri hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza să fie plasate, chiar la recepţie, anunţuri privind ziua şi ora când se ţine întâlnirea Rotary. De altfel, proprietarii şi managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piaţă a respectivelor hoteluri se datorează în mare parte afilierii acestora la Rotary.

Cercul închis al „Elitei” masonice

Rotarienii au ritualuri şi reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizaţie la fel de închisă şi de secretoasă ca şi aceasta. La intrare se face o selecţie atentă: sunt invitaţi să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni şi sunt apoi propulsaţi în poziţii cheie în lumea afacerilor şi politicii.

Ca şi în masonerie, este nevoie deci de o invitaţie din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt încă şi mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanţi interni, numiţi „naşi”.

Pe lângă aceste similitudini există şi alte aspecte care demonstrează că Rotary şi masoneria sunt doar două faţete ale aceleaşi puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renunţat la aceasta regulă, însă şi astăzi mulţi din membrii Rotary semnează condica şi în lojile masonice.

O organizaţie satanică cu aceleaşi concepte ca şi masoneria

În aceste condiţii, afirmaţia făcută în revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragoş Niţulescu, care conducea Rotary România în 2006 este doar o poveste bună de adormit copiii: „Nu avem nicio legătură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noştri se află şi reprezentanţi ai clerului. Or, se ştie că preoţii şi masonii nu stau în acelaşi loc.“

Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevărat că în 1928 mai mulţi episcopi spanioli au declarat că Rotary „nu este altceva decât o organizaţie satanică cu acelaşi fond şi concepte ca şi masoneria. Conform documentelor pe care le deţinem, Rotary este o organizaţie suspectă şi trebuie să fie considerată la fel de groaznică şi de perversă ca şi masoneria.”

Dar la fel de adevărat este şi faptul că, de atunci, tot mai multe feţe bisericeşti au ajuns să deţină funcţii importante în Biserică tocmai datorită apartenenţei lor la masonerie. Am asistat chiar în România la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care făceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunză Verde şi Constantin Bălăceanu Stolnici sunt doar două exemple în acest sens).

Un istoric rotarian confirmă strânsele legături ale clubului Rotary cu masoneria

Legăturile strânse dintre masonerie şi Rotary sunt şi mai evidente dacă analizăm situaţia din Marea Lojă a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numită de masoni şi loja mamă a lumii, întrucât este organizaţia reprezentativă la nivel mondial. La nivelul UGLE există mai multe loji Rotary.

Poate cea mai cunoscută şi mai veche a fost constituită în 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care înconjoară un compas şi litera G, simbolul francmasoneriei. Într-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizează că toţi cei înscrişi în Rotarian Lodge no. 4195 făceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri. Astăzi loja îşi ţine întâlnirile chiar în Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE).

În cadrul acesteia mai există încă şapte loje Rotary. Două dintre ele au fost constituite la începutul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 şi North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adaugă altele cinci, apărute în ultimii douăzeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 şi Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.

Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodată şi membru Rotary, demonstrează că există strânse legături între Rotary şi francmasonerie. „Legăturile dintre Rotary şi masonerie sunt vechi şi nu trebuie privite cu suspiciune, susţine el. În unele ţări est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. În orice caz, existenţa medaliilor pe care apare roata Rotary alături de simboluri masonice arată că legăturile sunt încă puternice şi astăzi”.

Programul Rotary Polio Plus, o ameninţare la adresa generaţiilor viitoare

După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.

În 1985, Rotary anunţa întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaraţii, peste o jumătate de miliard de dolari şi a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiştilor Rotary au rămas zeci de mii de morţi sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielită, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.

Numărul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la „Alianţa pentru vaccinuri” să admită existenţa unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialităţile nu fac nimic pentru a stopa această campanie ucigaşă. De ce? Pentru că membrii Rotary, care în viaţa „profană” ocupă poziţii importante în instituţiile medicale naţionale sau internaţionale şi chiar în guvernele unor ţări în care se organizează astfel de campanii, nu vor lua niciodată o decizie neconformă cu politica clubului.

Aşa că genocidul continuă. Într-un discurs ţinut la Convenţia Internaţională a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick susţine că trebuie înteţite eforturile de vaccinare în Nigeria, Afghanistan, Pakistan şi India şi promite în numele Rotary că virusul va fi eliminat fără îndoială cel mai târziu până în 2008. O nouă gogoaşă.

Vaccinul antipolio, o armă importantă în demersul masoneriei de a reduce populaţia globului

Vaccinul polio a fost descoperit în 1953 de dr. Albert Sabin şi de atunci poartă acest nume. În 1960 s-a descoperit că este făcut din celule prelevate din rinichii de maimuţă care conţin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai mulţi cercetători, printre care Bernice Eddy au arătat că acest virus este strâns legat de apariţia leucemiei şi a cancerului.

Mai mult chiar, SV40 odată pătruns în organism se transmite pe cale genetică de la părinţi la copii. Până în 1996, zeci de cercetări au demonstrat legătura dintre prezenţa virusului SV40 şi cancerul osos şi cerebral, boli a căror incidenţă a crescut în mod inexplicabil (dacă nu luăm în considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% în ultimii 20 de ani.

În loc să fie stopat progamul Polio Plus care răspândea acest virus, au fost stopaţi, discreditaţi, marginalizaţi şi persecutaţi exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat aşa, dr. Sabin a dat un răspuns demn de doctorul nazist Mengele: „Nu cred că este cazul să panicăm publicul. Până la urmă, ce mare lucru, copiii voştri sunt injectaţi cu un virus al cancerului, atâta tot!”

Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agenţia canadiană pentru dezvoltare internaţională (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare întreprinse de Unicef împreună cu Rotary în Thailanda, la începutul anilor ’90. Raportul său arată că aşa cum pojarul nu a dispărut din Europa în anii ’40-’50 datorită vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare în urma acestor campanii de imunizare.

Tot el arată că poliomielita este departe de a fi cea mai frecventă şi mai gravă problemă de sănătate cu care se pot confrunta copiii. Poziţia oficială a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) este că riscul cel mai mare de a se îmbolnăvi de poliomielită îl întâmpină copiii malnutriţi şi de aceea ei trebuie imunizaţi în primul rând.

Ori toate cercetările au demonstrat că vaccinul nu trebuie administrat în caz de malnutriţie, pentru că pune în pericol viaţa copilului. Dr. Archie Kalokerinos arată: „nu poţi să imunizezi copiii bolnavi sau malnutriţi şi să zici că ai rezolvat problema. Vei omorî mai mulţi decât ar fi murit în mod natural din cauza virusului”.

Însă pentru rotarieni vaccinurile sunt mai „profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hrănirea şi crearea de condiţii de viaţă prielnice pentru aceşti copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la sărăcirea ţărilor în care trăiesc aceşti copii.

II. Clubul Lion al Iluminatilor

Lions Clubs International (LCI) este o organizație non-politică seculară, care a luat naștere pe 7 iunie 1917, în Statele Unite ale Americii, la inițiativa omului de afaceri Melvin Jones. Lions Clubs International este cea mai mare organizație de servicii prin voluntariat din lume.

Această organizație este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

LIONS provine de la inițialele cuvintelor “Liberty, Intelligence, Our Nations Safety”. Sigla acestei organizații are ca element figurativ doi lei, unul ce privește cu mândrie spre activitatea din trecut, iar altul ce privește cu încredere activitatea viitoare a membrilor asociației.

Influenta si puterea Rotary si Lions in Romania

„Astia sunt un fel de masoni – asa suna sentinta pe care oamenii obisnuiti o dau atunci cand aud de membrii cluburilor Rotary sau Lions. Dar care sunt, pana la urma, obiectivele reale ale acestor doua organizatii in care sunt reuniti 2,6 milioane de membri din intreaga lume?

Pe vremea cand era seful Orange Romania, Bernard Moscheni a fost invitat sa tina un discurs in fata membrilor unui club Rotary din Bucuresti. Moscheni a facut o prezentare comerciala a serviciilor oferite de compania sa de telefonie mobila“, isi aminteste un participant. Printre rotarienii prezenti la intalnire se afla si Vincent Briot, director financiar la grupul de media Romanian Publi-shing Group, actualmente Edipresse.

A doua zi, Briot a luat decizia ca grupul de presa sa renunte la vechiul furnizor de telefonie in favoarea Orange – orice om de afaceri ar fi fericit ca fiecare discurs al sau sa aiba astfel de rezultate atunci cand participa la un forum sau seminar pe teme de afaceri. Aceasta este si dorinta intima a membrilor unui asa-zis „club de serviciu“, precum Rotary sau Lions.

Despre cluburile de serviciu circula multe legende. Cea mai raspandita spune ca Rotary este antecamera masoneriei. Si logica este simpla. Cluburile reunesc oameni de afaceri si factori de decizie din toate domeniile de activitate care se intalnesc periodic, schimba impresii, se pun de acord cu privire la mersul economiei si al politicii.

Una peste alta, e adevarat ca rotarienii au ritualuri si reguli interne care amintesc de masonerie. In primul rand, pentru a intra in club, ai nevoie de recomandarea a doi nasi. Pana la urma, cat adevar se afla insa in aceste lucruri? Nu avem nici o legatura cu masoneria. Dovada cea mai buna este ca printre membrii nostri se afla si reprezentanti ai clerului.

Or, se stie ca preotii si masonii nu stau in acelasi loc, explica Dragos Nitulescu, actualul guvernator al Districtului 2241 al Rotary International, care reuneste Romania si Republica Moldova. Spre deosebire de masoni, care sunt o societate discreta, rotarienii sunt transparenti. Saptamana trecuta, la intalnirea de la Hotel Continental din Bucuresti, care are loc in fiecare luni seara, discutiile s-au desfasurat intre doua batai de clopot.

Pe ordinea de zi a fost finantarea unui proiect cultural: editarea sonatelor lui George Enescu. Dezbaterea a fost foarte scurta, dupa care s-a servit cina si, la un pahar de vin, colegii de club au inceput o sueta pe teme de afaceri. S-au facut schimburi de contacte si a ramas ca in zilele urmatoare sa se mai dea telefoane in dreapta si in stanga.

Daca nu sunt masoni, atunci ce interese au cei 1,2 milioane de rotarieni din toata lumea, din care peste 2.000 se afla in Romania si Republica Moldova? Principiul declarat al celor de la Rotary este a servi mai presus de sine insusi. De la un principiu asemanator pleaca si sloganul Lions, care reuneste 1,4 milioane de membri pe plan mondial, dintre care peste 1.000 de romani.

Pe scurt, obiectivul cluburilor de serviciu este strangerea de fonduri pentru rezolvarea unor probleme comunitare. Rotary suplimenteaza incapacitatea statului de a rezolva probleme sociale, declara oficial guvernatorul Rotary. Banii colectati din donatii proprii si sume atrase sunt folositi pentru donatii catre spitale, scoli, mediul rural sau pentru burse. Vrem sa restituim societatii ce am primit, adauga Gabriel Iosif, director general Osram Romania si membru Rotary.

Dan Seceleanu, presedintele fundatiei Rotary, spune ca pe timpul mandatului sau, care a inceput acum doi ani, fondurile totale externe atrase totalizeaza 2,8 milioane de dolari. Pe de alta parte, sumele stranse de Rotary din 1992 cand a fost reinfiintat primul club – dupa o jumatate de secol de interdictie – ajung la sase milioane de dolari, estimeaza Seceleanu, om de afaceri din Brasov.

Spre deosebire de presedintii de cluburi si de guvernatorul districtual, al caror mandat dureaza un an, presedintele fundatiei este ales pentru trei ani. Rotary a fost interzis in Romania atat pe perioada dictaturii regale a lui Carol al II-lea cat si in perioada comunista.

In 1991, Adrian Nastase, pe atunci ministru de externe, a primit o solicitare din partea rotarienilor francezi pentru reinfiintarea organizatiei in Romania. In 1992, a reinviat primul club Rotary in Romania, iar Nastase a devenit membru de onoare, povesteste Valentin Negoita, responsabil cu comunicarea in Rotary. Negoita este si presedintele Asociatiei Producatorilor si Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor.

Totusi, un club de serviciu este mai mult decat o organizatie caritabila. Sa nu uitam ca membrii cluburilor sunt businessmani si factori de decizie. Ce ii determina pe niste oameni al caror timp este dramuit sa sacrifice doua ore pe saptamana pentru o intalnire cu fratii de club? Apartenenta la un asemenea cerc de persoane influente are avantaje concrete, chiar daca nu imediate, in primul rand pentru ca intre membrii Rotary sau Lions se cultiva relatii de afaceri bazate pe incredere.

Cine poarta insigna Rotary are un cec in alb in fata oamenilor de afaceri care fac parte, la randul lor, din club, afirma Dragos Nitulescu, guvernatorul Districtului 2241. Nitulescu detine in Baia Mare o companie de instalatii. Daca faci afaceri cu un coleg din Rotary, nu vei avea surprize neplacute, adauga Nitulescu.

Un alt mare beneficiu de care se bucura membrul unei asemenea organizatii este expunerea pe care o are catre oameni de afaceri sau decidenti din diverse domenii. Tocmai pentru a asigura o cat mai larga diversitate, regulile Rotary spun ca numarul membrilor care au aceeasi profesie sau fac afaceri in aceeasi industrie nu poate sa depaseasca 10% din total, afirma Valentin Negoita. Altfel spus, intr-un club cu treizeci de membri, nu pot fi mai mult de trei avocati sau directori/proprietari de companii din telecom.

Principiul diversitatii explica si numarul mare de cluburi. De exemplu, cei 2.000 de rotarieni din Romania si Moldova sunt organizati in aproximativ 60 de cluburi – cate unul in fiecare oras si doua-trei in comunitatile mai dezvoltate. In Bucuresti sunt patru cluburi Rotary, reunite in jurul hotelurilor Marriott, Continental, Hilton si Crowne Plaza.

In urma cu exact o suta de ani, parintele Rotary, avocatul american Paul Haris, a facut prima intalnire la el acasa impreuna cu trei oameni de afaceri din anturajul sau. Conform principiului rotarian, urmatoarele intruniri s-au facut in casele celorlalti membri.

Cu timpul, a aparut ideea ca reuniunile sa se faca intr-un loc neutru, cum ar fi restaurantul unui hotel, povesteste Dumitru Paslaru, fost presedinte de club Rotary si patronul mai multor companii cu activitate in transportul produselor petroliere sau depozitarea in zona libera Giurgiu. In definitiv, dupa o zi de lucru, este relaxant sa iei masa cu prietenii si sa stai de vorba. Membrii Rotary sunt prieteni.

Roata dintata, simbolul Rotary, este in acelasi timp o legitimatie care deschide usi importante in strainatate. Peste tot in lume unde am vazut ca are loc o intrunire Rotary am intrat fara probleme si mi-am facut contacte, spune Ernst Depner, om de afaceri de origine romana care s-a stabilit in Germania. Adevarul e ca atunci cand faci o calatorie de afaceri peste hotare, e o binefacere sa ai ai acces direct la oameni-cheie din administratie sau la businessmani din diverse sectoare.

Viceversa, si strainii care vin in Romania se descurca mai usor daca sunt membrii unui club de serviciu si isi contacteaza confratii locali. Uneori iese si de o afacere. Dupa vizita unei rotariene americane, am aflat ca sotul acesteia avea o companie care producea software. Am avut o colaborare cu el timp de un an si jumatate, isi aminteste Romeo Macraia, directorul companiei clujene de soft Regonos, care este, in acelasi timp, membru Rotary si Lions.

Un timp, apartenenta simultana la ambele cluburi nu a fost permisa, insa lucrurile s-au mai relaxat.

Totusi, nu sunt multi cei care cotizeaza in ambele locuri. Dincolo de plata unei duble cotizatii (care la Rotary este de 50 de euro pe luna), sunt si avantaje: creste reteaua de relatii in tara si peste hotare. Nu am urmarit sa castig parteneri de business prin apartenenta la aceste cluburi, dar am castigat prietenii care ulterior au contribuit, pe baza networking-ului, la stabilirea unei relatii de afaceri, conchide Macaria.

In ideea de a intari relatiile de business intre membrii cluburilor, Rotary organizeaza de anul trecut un forum al oamenilor de afaceri rotarieni. Incercam sa facem reuniuni din trei in trei luni cu oameni din acelasi domeniu, explica Seceleanu. Guvernatorul Nitulescu crede ca dupa fiecare forum iese cel putin o afacere intre doi colegi.

Diversitatea din Rotary si Lions este, in definitiv, o imagine in oglinda a societatii romanesti: cu bune si rele. Printre membrii cluburilor, se numara multe elite, precum directori de companii multinationale (Vladimir Aninoiu, seful IBM Romania), directorii unor firme locale importante (Gabriel Marin – Omnilogic), medici (Alexandru Ciocalteu), avocati, dar si oameni care viseaza sa-si faca un lifting de imagine prin atasarea la rever a insignelor Rotary sau Lions.

Unii vin in cluburi pentru a gasi imediat un partener pentru un business avantajos. Deziluzionati, renunta repede. Cei 2.000 de membri ai cluburilor Rotary sunt un esantion reprezentativ pentru intreaga Romanie. Aici gasesti oameni de toate felurile, din majoritatea sectoarelor de activitate“, comenteaza Gabriel Iosif, secretarul clubului de la Hotel Continental. In viata de zi cu zi, Iosif este directorul general al companiei Osram Romania. La nivel global, Osram se claseaza in primii trei producatori de obiecte de iluminat.

Mergand pe aceeasi idee, dincolo de a fi societati secrete, cluburile de serviciu sunt o microsocietate romaneasca sau, mai bine zis, o societate in varianta condensata. Membrii lor nu au obiectivul sa influenteze destinul tarii, asa cum au facut masonii prin alegerea simultana a lui Cuza in Moldova si Tara Romaneasca sau prin organizarea Revolutiei de la 1848, ci sa ajute societatea si sa faca lucrurile sa se miste mai repede in business si in administratie. Roata dintata de la Rotary trebuie sa mearga ca unsa.”[2]

Rotary si Lions sunt sub controlul Grupului Bilderberg

In cartea „Viitor cu cap de mort” de Radu Cinamar, un mason, membru Bilderberg dezvaluie intregul plan, complex, prin care vor sa duca la indeplinire controlul total al oamenilor, acesta afirmand si cateva idei despre Rotary si Lions:

„— Şi pentru ce toate acestea, senior Massini? Ce urmăreşte de fapt francmasoneria? Din cele ce mi-aţi spus până acum, nu văd ce ar putea să-i lipsească şi, totuşi, îmi face impresia că urmăriţi cu tenacitate o anumită finalitate.

— Dragul meu, este foarte simplu. Când este un rege stăpân absolut peste regatul şi poporul său? Bineînţeles, atunci când deţine puterea absolută. Aceasta este, pentru noi, piatra din vârful unghiului: puterea de dominaţie a întregii lumi trebuie să ajungă repede în mâinile noastre. La urma urmelor, această sete de putere reprezintă motivaţia multor politicieni, guvernanţi şi oameni de afaceri care au acceptat să pătrundă în rândurile noastre.

Deasupra tuturor, însă, se află elita venerabililor noştri, Iluminaţii, al căror plan este cucerirea puterii mondiale şi realizarea unui control perfect, chiar asupra fiecărui individ de pe planetă. Modalităţile de împlinire a acestui plan sunt atât de diverse, încât mi-ar necesita prea mult timp acum să-ţi vorbesc despre ele. îţi voi oferi doar câteva explicaţii; restul îl vei înţelege şi învăţa repede după ce te vei integra regulilor şi concepţiilor organizaţiei noastre.

Influenţa şi controlul total asupra omenirii nu pot deveni cu adevărat active decât atunci când vom reuşi să supervizăm totul. Forţele şi puterile însumate de la mem¬brii tuturor organizaţiilor noastre conduc treptat spre această variantă de totalitarism, când libertatea şi autonomia unui individ vor fi sufocate şi monitorizate de noi încă de la naşterea fiinţei.

Pentru a fi siguri de acest rezultat şi pentru a experimenta valabilitatea lui, am inventat – cu titlu de experiment – comunismul. Totuşi, am constatat faptul că lipsurile îndelungate, angoasele oamenilor, pre¬cum şi cultul personalităţii care apărea, fără excepţie, la toţi şefii de state comuniste, crea anumite tensiuni şi favoriza chiar manifestarea unei viziuni lucide asupra situ¬aţiei la unii membri ai populaţiei care, în timp, puteau crea surprize neplăcute.

Sistemul comunist s-a dovedit corespunzător doar pentru o anumită perioadă de timp, de câteva zeci de ani. După aceea, însă, el a devenit ineficient şi chiar periculos pentru interesele noastre. Când am înţeles aceasta, ne-am decis să încheiem experimentul şi am dat „undă verde” schimbărilor de natură politică.

Era necesară crearea iluziei unui „altceva”, dar noi ştiam deja, cu mult înainte, că nimic nu se poate modifica „peste noapte”. Ne-am aşteptat deci la multe convulsii sociale, de mentalitate, de gândire şi de scop. Noi suntem cei care am propagat în mod insidios ideile de bază ale noului statut social, prin diferite mijloace mass-media, prin intermediul politicienilor şi prin crearea constanţă a unor noi şi noi breşe în sistemul financiar, mai ales în scopul tensionării relaţiilor dintre popor şi guvern.

Bunăstarea nu trebuie să se facă simţită la nivel ge¬neral, dar ea este binevenită la o anumită pătură de oameni corupţi, care ne pot sluji astfel interesele, fără ca ei să aibă nici cea mai mică idee; dimpotrivă, aparenţele îi fac mereu să-şi închipuie că, de fapt, ei sunt cei care acţionează, cei care decid, cei care au puterea şi toate acestea noi trebuie să le susţinem, pentru ca mirajul să nu piară.

Ceea ce îţi spun eu acum face parte din aspectele la vârf, mai puţin cunoscute, ale francmasoneriei. Nu trebuie să-ţi imaginezi că fiecare membru cunoaşte tainele şi planurile noastre. Accesul la ideile şi scopurile noastre se face totdeauna în etape, iar revelarea informaţiilor este struc¬turată şi ea, de asemenea, în trepte succesive ca importanţă, în general vorbind, noi acţionăm totdeauna de pe trei nivele distincte, care subliniază foarte clar atribuţiile şi valoarea membrului mason.

Deşi la o privire de ansamblu aceste nivele apar ca nişte straturi suprapuse şi independente, ele conţin totuşi verigile de legătură care sunt esenţiale pentru înţelegerea planului nostru la nivel mon¬dial. Aceste verigi de legătură nu sunt cunoscute, însă, decât de elita noastră, de marii noştri Iluminaţi.

Primul eşalon sau nivel îi include pe cei care abia au aderat la lojile noastre masonice sau care nu prezintă un interes deosebit pentru a li se putea încredinţa sarcini dificile. Ei sunt „zilierii”, adică cei care fac multe aşa-zise munci mărunte dar folositoare în măsura în care, luate în ansamblu, ele pregătesc terenul pentru marile lovituri urmărite de noi, cum ar fi naşterea diferitelor confruntări militare, revoluţiile, incapacităţile de plată la nivel naţional, adică o „artilerie grea” care este strategic folosită de personalităţi importante din organizaţia noastră.

Aceste acţiuni de anvergură intră în scenă, însă, abia după ce „materialul” a fost preparat, adică după ce „zilierii” noştri acţionează o anumită perioadă de timp ghidaţi din umbră de noi înşine, fără ca ei să-şi dea prea bine seama de scopul care este urmărit.

Din această categorie fac parte mai ales cei care au parvenit într-un timp scurt, cei care s-au îmbogăţit rapid dar care, totuşi, au o minte slabă, cei care se află în căutare de titluri, ranguri şi recunoaştere socială; în general vorbind, snobii şi cei marcaţi de anumite complexe de inferioritate, pe care doresc să le suplinească imaginându-şi că fac parte şi chiar alcătuiesc pătura înaltă şi bogată a societăţii.

Trebuie să fie orgolioşi, ipocriţi şi egoişti, cu o anumită putere financiară, dar totuşi insufi¬cient de bogaţi, pentru ca astfel să le rămână nostalgia după o viată cu adevărat regească, pe care să o jinduiască în ascuns. In plus, este esenţial ca ei să aibă funcţii relativ importante în aparatul statal, deoarece avem nevoie de pârghii şi trafic de influenţă atât la vârful conducerii, cât şi la nivelul mic al administraţiilor locale, adică acolo de unde începe intriga care îşi croieşte drum spre centru.

De aceea, la această categorie de membri ne orientăm în general pentru atragerea profesorilor universitari, avocaţilor, doctorilor, inspectorilor, primarilor şi anumitor oameni de afaceri locali.
Pentru toţi aceştia am creat nişte „supape”, nişte moti¬vaţii pentru a-i tenta şi folosi ulterior în scopurile noastre.

Există cluburi selecte, precum Rotary sau Lion’s care le nasc sentimentul că fac parte din marea aristocraţie a ţării şi că se află, deci, în fruntea societăţii, în realitate, aceste cluburi sunt un fel de praf în ochi şi chiar o pavăză împotriva eventualelor atacuri din exterior, deoarece persoanele care fac parte din ele se vor lupta cu îndârjire pen¬tru a-şi păstra privilegiile pe care le-au dobândit ca mem¬bri în aşa-zisul high-life al societăţii.

Îi atragem şi îi sti¬mulăm prin afişarea unei faţade serioase şi selecte a acelei societăţi elitiste, în care ei află că pătrund oameni de bine, oameni care reprezintă doar crema societăţii, care au putere şi influenţă în diferitele organisme ale statului. Această prezentare foarte atrăgătoare o întreţinem prin lux, prin posibilitatea de a avea relaţii sus-puse şi prin ajutor financiar, îţi repet, toate acestea creează obligaţii.
Interesul nostru este acela de a crea diferenţe foarte mari între păturile sociale, adică oameni foarte bogaţi şi oameni foarte săraci, pe cât posibil fără elementul de intermediere şi susţinere, care este pătura mijlocie, întreţinem astfel o stare socială generală prin care omul să-şi închipuie că trebuie să facă faţă unui asalt continuu, că trebuie să se lupte mereu fie pentru a-şi asigura traiul de zi cu zi, fie pentru a-şi spori şi mai mult averea.

Această stare de spirit încordată şi foarte agitată alimentează sentimentul de frică şi atâta timp cât există frica, nu îşi poate face loc liniştea, împăcarea, relaxarea şi nici spiritualitatea. De aceea suntem interesaţi să obstrucţionăm tot ceea ce ar putea conduce spre bine, armonie şi credinţă religioasă veritabilă, deoarece altfel controlul şi puterea noastră nu mai sunt eficiente.”[3]

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .