.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcare (1)Rusia a acuzat Uniunea Europeană de “propagandă agresivă a drepturilor homosexualilor”, într-un raport al Ministerului de Externe de la Moscova, citat miercuri de mass-media rusă.

“Uniunea Europeană încearcă să aducă în alte țări idei străine acestora, legate de homosexualitate și ‘căsătoriile’ între persoane de același sex, și să le impună ca norme de viață”, se arată în raportul anual al diplomației ruse în care este evaluată situația respectării drepturilor omului în spațiul UE.

Potrivit raportului menționat, “astfel de acțiuni din partea UE întâmpină rezistență nu numai în țările care țin la valorile lor tradiționale, dar și în țările unde există o atitudine liberală față de oamenii cu orientare sexuala netradițională”. În context, ministerul rus aduce ca exemplu Franța, țară unde au avut loc ample acțiuni de protest împotriva legalizării ‘căsătoriilor’ între persoane de același sex și adopțiilor de copii de către cuplurile homosexuale.

”UE continuă să se poziționeze ca un avanpost în ceea ce privește lupta pentru drepturile omului în lume, dar prin propria sa practică în acest domeniu nu confirmă justificarea unor astfel de pretenții’, se arată în documentul MAE rus.

Textul critică, totodată, ”o creștere continuă a xenofobiei, rasismului, naționalismului violent, șovinismului și neonazismului” în Europa.

În iunie anul trecut, președintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege care interzice propaganda homosexuală în rândul minorilor și care prevede pedepse cu amenzi și chiar cu închisoarea.

Legea a fost criticată în Occident, considerându-se că prin prevederile acesteia se încalcă ‘drepturile omului’.

Într-o scrisoare deschisă publicată marți de cotidianul britanic The Independent, 27 de laureați ai Premiului Nobel protestează față de legea care pedepsește propaganda homosexuală, exprimându-și ‘aversiunea față de acțiunile guvernului rus împotriva cetățenilor săi homosexuali’. AGERPRES

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .