.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

terorism-ucrainaTeroriștii ruși din Ucraina, ieri, până la ora 21.00, deja efectuaseră 17 atacuri cu arme grele asupra ucrainenilor. Atacurile nu au avut o țintă fixă, ci se trăgea asupra localităților. Unde „pică”, acolo e bine.

Același sistem ca în Siria, când s-a tras de pe mare, apoi s-au uitat pe satelit să vadă ce au nimerit.

Când Putin s-a concentrat pe Siria, mulți au crezut că Ucraina va fi lăsată în pace, mai ales că exista acordul de la Minsk, prin care părțile se obligau să scoată armele grele din lupte. Ei bine, teroriștii ruși s-au plimbat prin jurul satelor cu armele, ca să rămână pe poziții. Acum “alibiul” Siria le-a dezlegat din nou mâinile.

Acum Rusia lui Putin s-a aliat cu Franța cică pentru a distruge ISIS-ul. Nu știu ce ISIS distrug ei, că parcă omoară un terorist și în locul lui răsar zece. În schimb, Europa s-a umplut de refugiați, speriați de bombe – la propriu. Și de filme îngrozitoare, pe care, apropo, nu teroriștii le pun pe net, ci sirienii pașnici, care apucă să mai filmeze câteva minute înainte de-a fi uciși cu bombe. Totul pare o “zacistkă”, cum spuneau veteranii războiului sovieto-afgan.

Când localitățile sunt curățate de ultimii supraviețuitori. Doar că înainte „zacistka” se făcea cu infanteria, acum pur și simplu se aruncă bombe până când din localitate rămâne o mare groapă de moloz amestecat cu carne. Între timp, când toată lumea e concentrată pe teroriștii islamici și anihilarea lor, Putin le dă drumul propriilor teroriști în Ucraina. Că doar nimeni nu observă Ucraina.

Așa cu fiecare lună trecută, se mai adaugă o mie de ucraineni morți. Donbasul clocotește de sânge. Se trage cu GRAD-uri, când în Ucraina sunt alegeri locale.  Iar Putin luptă pentru pace.

Într-o conferință la Berlin, Victoria Nuland, asistent al Secretarului de Stat al SUA pe Europa, a declarat că nu uită de Ucraina. Este aproape o glumă. Poate chiar în momentul ăla murea un ucrainean lovit de un obuz rusesc. A mai promis protecție țărilor de la periferia alianței NATO împotriva agresiunii rusești.

Americanii sunt simpatici. I-am mai așteptat cândva în timpul URSS-ului. N-au venit. N-au venit nici în timpul războiului din Transnistria. Acum de ce ar veni?

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .