.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat duminica parcul “Oraselul Copiilor” din Capitala, dupa ce spatiul verde s-a aflat timp de aproape un an in lucrari de reamenajare. Au fost plantati 500 de copaci, s-au construit o cascada artificiala, o fantana arteziana in forma de floare, canale navigabile, o roata si o biblioteca suspendata unde vizitatorii vor avea acces la internet wireless, vor putea inchiria carti sau eBooks. Pentru cei mici s-a amenajat “Casa indienilor”, unde copiii se vor putea plimba cu poneii. Piedone spune ca acesta este doar inceputul, duminica fiind deschis doar 30% din parc.

Da click pe imagine pentru a vedea FOTOGALERIA

“Pe 1 decembrie tot parcul “Oraseulul Copiilor” va fi gata. Atunci se va deschide cea mai mare tara a lui Mos Craciun din oras. Pana atunci mai avem de amenajat o hala mare, in forma de castel, unde micutii sa se poata juca pe timpul iernii, o scena in forma de coasta de dinozaur, o fantana arteziana cantatoare, un trenulet care va inconjura parcul si mai multe spatii de joaca”, a declarat edilul. In total, investitia se ridica la circa 19 milioane de lei.

Parcul Oraselul Copiilor vazut de sus

Intrebat cine a realizat designul parcului, Piedone se lauda ca nu a fost implicat niciun arhitect si conceptul ii apartine in totalitate. Cetatenii care au iesit sa se plimbe duminica in parc apreciaza ceea ce s-a facut. “Domnul primar ne-a facut foarte frumos aici. Ne place foarte mult”, spune o doamna care ii face copilului o poza cu statuia ecvestra de langa cascada. Altii isi exprima multumirea pozandu-se cu personajele de poveste sau dandu-se in roata.

Cascada artificiala

Parcul “Oraselul copiilor” a fost preluat de Primaria sectorului 4 in vara anului trecut, pana atunci aflandu-se in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. La vremea respectiva parcul era murdar si neingrijit, in paragina.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .