.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

salvare“Nouă ni se propun modele pipițele de la televizor…”

Eu întotdeauna am fost o instituție paralelă cu instituțiile de promovare a culturii române. Ei au avut treburile lor, eu pe ale mele. Ei au avut şi alte interese, pe mine nu m-a interesat decât promovarea poeziei române, a limbii române. Miniștrii s-au tot schimbat, eu am rămas, am rezistat tuturor tentațiilor și n-am făcut niciun compromis. N-am cântat la botezuri, n-am cântat la nunți… Consider că e o infirmitate, nu am nimic cu oamenii care din asta trăiesc. Iar aparițiile mele la televiziune sunt extrem de rare, pentru că nu am la ce emisiuni să mă duc. Nu mă încadrez în grilele lor. Ei spun că sunt din zona showbiz-ului, dar eu le-am spus că nu am nimic în comun cu asta. Ar trebui să fiu inclus în zona culturală.

Ori televiziunile, toate, n-au niciun interes să promoveze lucrurile esențiale ale culturii noastre. Ei fug după rating. Și au și mentalitatea stupidă că asta vrea publicul. Nu e adevărat. Publicul ia ce-i dai tu. Dar, dacă nu păstrezi un anumit standard, publicul te uită repede. Eu am studiat 40 de ani fenomenul acesta numit public. Cu cât cobori ștacheta mai jos, cu atât te uită mai repede. Tu trebuie să faci în așa fel încât să-l ridici, nu să te cobori tu la nivelul lui. Ori artiștii de astăzi, în general, aleg calea mai ușoară.

Acum nu mai sunt piloni, nu mai avem oameni de referință. Ne-a distrus perioada comunistă, în care am fost terminați din punct de vedere al demnității spirituale, iar acum nu ne-am revenit din șoc. Suntem încă bezmetici. Nouă ni se propun modele pipițele de la televizor. Să zicem că ești o fată deșteaptă, termini psihologia și nu te angajează nimeni, pentru că nu ai experiență. Păi unde capeți experiență dacă nu te angajează nimeni. Și ce-și spune ea? Nu mai bine să fiu asistentă la Capatos? Mă cunoaște toată țara! Acum, modelele care ni se propun sunt false.

Salvarea României vine doar din educație. Cele două ministere – al Educației și al Culturii – ar trebui să conlucreze. Ori câtă vreme se acordă trei virgulă nu știu cât la sută din PIB la Învățământ și zero virgulă ceva la Cultură, nu avem nicio șansă. Mereu aud că e o conspirație împotriva noastră. Dar noi suntem singurii vinovați că acceptăm așa ceva.”

Tudor Gheorghe

 

sursa si foto:  http://webcultura.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .