.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO) consideră că propunerea legislativă adoptată în mod tacit de Senatul României, prin care cetăţenii sunt sancţionaţi dacă nu se prezintă la vot, încalcă flagrant principiile democraţiei ”consfinţind” îngrădirea dreptului universal recunoscut de participare la viaţa publică.

“Prezenţa sau absenţa la vot este o decizie individuală a cetăţeanului care este liber să-şi manifeste atitudinea faţă de viaţa politică. Exercitarea votului este un drept şi nu o obligaţie, potrivit Constituţiei României, iar dacă cetăţeanul nu participă la vot, aceasta indică un comportament care exprimă sancţionarea clasei politice şi ea nu mai poate fi penalizată. Ştergerea cetăţeanului de pe listele electorale pentru absenţa de la vot reprezintă o violare clară a Constituţiei României şi o limitare a exercitării drepturilor sale. Prevederile propunerii legislative în cauză sunt contrare şi principiilor Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului şi ale prevederilor Convenţiei Europene pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Fundamentale. LADO se adresează public Camerei Deputaţilor cu solicitarea expresă de a nu adopta sub nici o formă o asemenea propunere legislativă neconstituţională şi de a lansa dezbateri publice cu cetăţenii şi consultări cu structurile societăţii civile pentru a cunoaşte dorinţele şi aşteptările lor cu privire la sistemul electoral şI funcţionarea acestuia”, a declarat, Olimpia Neagu, preşedintele LADO. – www.promptmedia.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .