.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aflat în campanie electorală, Rick Santorum, mason  cavalaler de Malta, candidat republican la preşedinţia Statelor Unite, a făcut niște declaraţii pe care unii le-ar numi ”șocante”, în faţa audienţei de la Universitatea Ave Maria din Florida, descriind în termeni duri situația existentă în America: “Satana apus ochii pe Statele Unite ale Americii! Satana atacă cele mai mari instituţii ale Americii, speculând marile vicii ca mândria, vanitatea şi senzualitatea care atacă cele mai puternice plante cu rădăcini adânc înfipte în tradiţia americană”

“Satana atacă marile instituţii ale Americii”, a continuat fostul senator de Pennsylvania, avertizând că, încă din 2008, politica americană şi Guvernul de la Washington au căzut în mâinile Satanei.

“Este un război spiritual, iar Părintele Minciunilor are ochii îndreptaţi înspre ceea ce şi voi credeţi că şi el şi-a îndreptat-o : către o ţară bună, decentă, puternică şi cu influenţă – către Statele Unite ale Americii. Dacă voi aţi fi Satana, pe cine aţi ataca astăzi, în această eră? El ne atacă pe noi toţi şi toate instituţiile noastre”…

El a scos în evidență faptul că forțele răului au acaparat chiar și religiile,  Santorum a făcut referire în acest sens și  la protestantism. “Dacă ne uităm mai atent la forma de bază a Protestantismului din această ţară, observăm că aceasta a părăsit lumea creştină”, a mai spus Santorum.

Cu câteva ore mai înainte, Santorum și-a exprimat îndoiala că preşedintele american în exerciţiu, Barack Obama ar fi creștin. Obama spunea in Decembrie 2007,“ Am fost întotdeauna Creştin,”şi a dezminţit cu emfază că ar fi fost vreodată Musulman. “Singura conexiune avută cu Islamul este că bunicul meu din partea tatălui a venit dintr-o astfel de ţară [Kenya]. Insă eu nu am practicat niciodată Islamul.” In Februarie 2008, el susţinea :” N-am fost niciodată Musulman…..în afară de numele meu şi a faptului că am trăit într-o ţară cu o mare populaţie Musulmană, pentru 4 ani, pe când eram copil [Indonezia, 1967-71], am o foarte redusă legătură cu religia Islamică.”

Dar un adevărat creștin nu se măsoară după declarațiile sforăitoare pe care le face, ci după faptele sale. Ori compasiunea, bunătatea și respectul față de toate popoarele lumii manifestate de președintele Obama nu a impresionat prea mult pe nimeni….     Mai mult chiar, președintele Obama, care pretinde că e creștin, are obiceiul ca la manifestările publice să facă  semnul Satanei, uneori chiar cu ambele mâini! Cât de proști îi crede el pe compatrioții lui?!!!  De altfel, în America se pare că președinții ”creștini” au chiar o tradiție în a face semnul Satanei în public

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .