.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ susţine că înscrirea copiilor în clasa pregătitoare a creat un adevărat haos în rândul părinţilor.Mulţi dintre aceştiai susţin că nu cunosc încă condiţiile pentru înscrierile în clasa pregătitoare din cauza informaţiilor contradictorii puse la dispoziţie de Ministerul Educaţiei..

Pe de altă parte, secretarul de stat în Ministerul Educației, Oana Badea, spune că această clasă pregătitoare “nu este o sperietoare, ci este în interesul copiilor de 6 – 7 ani”. Oficialul susține că numai aşa părinţii pot decide în ce clasă îşi pot înscrie copiii, potrivit realitatea.net.
Badea, a declarat că aproximativ 20% din copiii mai mici de şase ani nu vin la grădiniţă şi că în grupa mare erau copii de vârste diferite. ” Există 675 de centre pentru evaluarea psihosomatică a copiilor. Acum, un copil de şase ani poate fi înscris în clasa a II-a, dacă părintele solicită acest lucru”, a spus Oana Badea. Evaluarea psihosomatică a micuţilor a început deja.
Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei a mai anunţat că şcolile vor trebui să anunţe criteriul de departajare. “În teritoriu, peste 80% din părinţi îşi înscriu copiii la şcoala cea mai apropiată”.
Potrivit unui ordin al fostul ministru al educaţiei, Daniel Funeriu, părinţii îşi pot înscrie copiii şi la alte şcoli decât ce la care sunt arondaţi, însă numai dacă acele unităţi mai au locuri disponibile.
Pe de altă parte, liderul FSLI, Liviu Pop, spune “astăzi este un haos de nedescris, iar şcolile care au primit mai multe clase nu au atâţia copii înscrişi. “Lucrurile trebuiau logic făcute. Copii trebuiau să meargă cu părinţii să se înscrie. în Capitală părinţi merg să-şi facă flotant, doar să-şi poată înscrie copii la şcoală”, a spus Pop.
FSLI a iniţiat un sondaj online despre clasa pregătitoare, pe care îl va prezenta la întâlnirea de săptămâna viitoare.

Sursa: Libertatea

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .