.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

prospectari-razboieniDuminica aceasta, zi de sarbatoare, pe un ger naprasnic si o ninsoare ca din povesti, unii locuitori din Razboieni au iesit din case alarmati de zgomotele de pe proprietati. Nu mare le-a fost mirarea cand au vazut ca pe pamantul din spatele casei, o firma se apucase pe aceasta vreme sa foreze in cautare de gaze, petrol, diamante sau ce or fi cautat, caci nimeni nu stie clar. De aici si pana la scandal, distanta a fost foarte scurat si noroc de firma de paza ce insotea cautatorii, ca altfel aveau sanse mari sa si-o fure de la sateni.prospectari-razboieni
Dincolo de nesimtirea de a face gauri in pamant intr-o zona rurala unde duminica este respectata ca fiind sarbatoare, prospectatorii nu au avut bunul simt sa ceara acordul proprietarilor terenurilor unde s-au apucat ei sa gaureasca.
Situatia s-a incheiat tragi-comic, gauritorii clandestini cautand parca sa ia bataie de la localnici, le-au dat replici de genul “daca nu va convine reclamati si veti fi despagubiti”. In conditiile astea te mai miri de ce sunt fugariti prospectatorii cu parul prin toate comunele unde merg.
Mai toata lumea asteapta totusi o reactie a Consiliului Judetean Neamt, caci de la primariile comunelor “cautatorii de comori” nu au aprobare sa intre pe terenurile oamenilor. Sau mai bine asteptam pana ce se face o “potera” de sateni si rupe picioarele la vreo echipa de “cautatori de resurse naturale” ?

sursa si foto: http://www.ziarpiatraneamt.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .