.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

scrisoareaCotidianul “Il Tirreno” a publicat povestea Liviei Toma Elisabeta, în vârstă de 50 de ani, emoţionată de felul cum a fost tratată de italieni. Bătrânul pe care îl îngrijea a murit, iar ea înainte de a se muta a scris tuturor locatarilor din bloc: «M-aţi tratat imediat fără nicio prejudecată».

Mai mult, vrea să scrie un roman despre experienţa sa în Italia. “Aş vrea să scriu un roman, sunt ani de zile de când vreau să fac acest lucru, însă îmi lipseşte timpul”, a povestit femeia “Il Tirreno”, citată de gazetaromaneasca.com.

Livia este o fostă profesoară de franceză-română, cu pasiune pentru scris. În timpul liber, scrie poezii, aforisme şi chiar  mici paragrafe de proză. Deci… nu are timp, dar talent are cu siguranţă!

Dovadă stă şi scrisoarea afişată de româncă în holului din clădirea de locuinţe din Follonica unde a stat până acum. Înainte de a pleca, a vrut să lase un mesaj zecilor de familii care i-au fost vecini şi prieteni.

Iată câteva fragmente din scrisoarea sa emoţionantă:

«Vă mulţumesc pentru toate saluturile pe care mi le-aţi dat cu atâta amabilitate, fără prejudecăţi. Vă doresc vouă tuturor, de la cel mai mic până la cel mai mare (ca vârstă), multă sănătate şi să nu aveţi niciodată nevoie de o îngrijitoare».

«Ospitalitatea dumneavoastră a fost magnifică pentru mine, o simplă îngrijitoare».

«Ştiţi care era adevăratul meu vis imediat ce am ajuns în ţara dumneavoastră? – mărturiseşte ea. Să traduc basmele româneşti, care sunt foarte frumoase, în italiană». «Da, îmi place mult să scriu».

«Vă doresc tuturor un drum senin în viaţă, conduşi de stele, zâmbete, raze de soare şi multă dragoste, aceea care nu cere recompensă».

«Toţi bunicii şi părinţii să aibă, în ciuda tuturor problemelor, răbdarea de a-şi asculta copiii şi nepoţii: noua generaţie are nevoie să fie auzită şi ghidată cu delicateţe şi înţelepciune»; acelaşi lucru este valabil pentru tineri, pe care îi sfătuieşte «să deschidă bine urechile şi să accepte toate cuvintele şi învăţăturile fiindcă înăuntrul lor se ascunde acel important “te iubesc!”».

«Vă doresc vouă tuturor să puteţi vorbi o singură limbă: cea a inimii».

sursa si foto:  http://jurnalul.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .