.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

4895623-mediafax-foto-darius-mitracheStatele Unite şi România vor anunţa vineri finalizarea bazei antirachetă de la Deveselu, care va fi operaţională în 2016, pentru a oferi protecţie în faţa unor potenţiale atacuri din partea Iranului, au declarat trei oficiali americani din cadrul administraţiei şi din apărare, relatează Reuters, citat de gandul.info.

Ambasada SUA în România şi Ministerul român al Afacerilor Externe vor anunţa „capabilitatea tehnică” a bazei, care include un radar puternic, interceptori de rachete şi echipament de comunicaţii, au precizat sursele citate.

„Acest lucru înseamnă că toate componentele majore ale sistemului de apărare antirachetă, inclusiv rachetele, se află acolo şi au fost predate comandanţilor militari”, a declarat unul dintre oficiali.

Comandanţii militari vor declara baza Aegis Ashore operaţională la începutul lui 2016, după ce va fi integrată în sistemul de apărare împotriva rachetelor balistice al NATO, a precizat oficialul.

Locotenent-comandorul Tim Hawkins, un purtător de cuvânt al Forţelor Navale americane, a refuzat să comenteze cu privire la anunţul aşteptat, dar a precizat că baza este „un pas important în eforturile de protecţie în faţa ameninţării tot mai mari reprezentate de proliferarea rachetelor balistice cu raza de acţiune tot mai lungă şi din ce în ce mai letale şi mai sofisticate”.

Anunţul de vineri intervine după ani de planuri şi eforturi din partea Agenţiei pentru Apărarea Antirachetă (MDA) a SUA, al cărei director, viceamiralul James D. Syring, se va afla la Bucureşti pentru acest eveniment.

Syring le-a spus congresmenilor americani în martie că MDA este în grafic cu lucrările de construcţii militare, instalarea, integrarea şi testarea sistemului la baza din România, pentru a anunţa „capabilitatea tehnică” în 2015.

Anunţul coincide de asemenea cu efortul oficialilor americani de a găsi un răspuns adecvat la testul efectuat de Iran pe 10 octombrie cu o rachetă balistică, care a încălcat rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU.

Testul a sporit îngrijorările congresmenilor americani cu privire la acordul nuclear internaţional prin care Iranul a acceptat să renunţe la programul său nuclear în schimbul reducerii sancţiunilor economice occidentale.

Riki Ellison, fondatorul organizaţiei nonprofit Missile Defense Advocacy Alliance, a declarat că testul de succes al sistemului Aegis Ashore, efectuat săptămâna trecută în largul coastelor din Hawaii, a deschis calea evenimentului de vineri.

„Acest sistem este acum pregătit să apere sudul Europei de orice ameninţare specifică din partea Iranului, dacă va decide să continue încălcarea tratatului”, a afirmat Ellison.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .