.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul israelian vrea sa isi mobilizeze ministrii pentru a ataca Iranul. Intre timp, armata israeliana are unde verde sa atace Fasia Gaza.
Regimul israelian a dat unda verde armatei sa se pregateasca pentru o ofensiva terestra in Fasia Gaza, conform unui inalt oficial al armatei din Israel, citat de AP. Acesta a spus ca decizia de la Tel Aviv autorizeaza armata sa atace teritoriul ocupat, avand la baza motivatia de a opri lansarile de rachete din Fasia Gaza.

Armata israeliana va putea apela la orice modalitati necesare impotriva celor din Fasia Gaza, conform noilor ordine, scrie Antena3.

Primul ministru Benjamin Netanyahu avertizase de luni ca Tel Aviv va raspunde prompt impotriva celor care ameninta securitatea tarii sale. “Filizofia securitatii nu se poate baza doar pe defensiva. Trebuie sa includa si capacitatea ofensiva”, a spus Netanyahu.

Ataca si Iranul?

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si ministrul Apararii, Ehud Barak, vor sa inlature opozitia majoritatii ministrilor fata de un atac asupra instalatiilor nucleare iraniene, a anuntat miercuri cotidianul Haaretz, citat de AFP.

Barak a dezmintit luni informatii publicate de presa israeliana potrivit carora ar fi hotarat deja, impreuna cu Netanyahu, sa atace Iranul, in pofida opozitiei comandantilor armatei si serviciilor de informatii, informeaza MEDIAFAX.

Cotidianul israelian scrie ca majoritatea celor mai importanti opt ministri se opune unei asemenea operatiuni. Doar Netanyahu, Barak si ministrul de Externe Avigdor Lieberman sustin “optiunea militara” impotriva Iranului.

In schimb, ministrul de Interne si liderul partidului ultraortodox Shass Elie Yishai, ministrul insarcinat cu serviciile de informatii Dan Meridor, ministrul farta portofoliu Benny Begin, ministrul insarcinat cu Afacerile Strategice Moshe Yaalon si ministrul Finantelor Youval Steinitz se opun atacarii Iranului.

In opinia acestor opozanti, este necesar ca Israelul sa continue sa mobilizeze tarile occidentale pentru a exercita presiuni economice asupra Iranului, in masura in care Israelul nu isi poate permite sa actioneze singur din punct de vedere militar, fara sa se coordoneze cu Statele Unite.

Haaretz, care citeaza ministri si oficiali de rang inalt din domeniul Apararii si Afacerilor Externe, afirma ca raportul asupra programului nuclear iranian care urmeaza sa fie facut public, la 8 noiembrie, de catre Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AEIA), va avea “o influenta decisiva” asupra Guvernului israelian.

Israelul, inamic recunoscut al Republicii islamice Iran, si tari occidentale acuza Iranul ca incearca sa se doteze cu arma atomica sub acoperirea unui program nuclear civil, acuzatie dezmintita de catre regimul de la Teheran.

Sursa: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .