.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Adevărul despre care n-am putut să scriu, până la moartea lui Şerban Ionescu, nu trebuie rămas nespus. A fost primul gând, în momentul în care am aflat miercuri, înspre miezul nopţii, că actorul a depus armele în lupta cu boala şi a plecat să se odihnească în altă lume. O lume în care, ni se spune, că nu există durere sau lucruri rele.
Şerban Ionescu şi Magda Catone s-au iubit până când moartea i-a despărţitSursa: Octavian Cocoloş

În viaţa mea de jurnalist nu mi s-a întâmplat să nu pot să scriu despre un subiect ce ţinea prima pagină a tabloidelor, îşi găsea loc în coloanele ziarelor quality, iar televiziunile îi dedicau emisiuni speciale, cu invitaţi din lumea teatrului. Nu mi-a interzis nimeni. A fost o autocenzură când am văzut dimensiunile pe care le capătă povestea soţilor Şerban Ionescu – Magda Catone. Realizam că informaţiile mele, venite dinspre oameni din apropierea lor sau de la colegi de teatru, nu vor putea sta în picioare în faţa sinistrului scenariu ce se construia în jurul acestei familii de artişti. M-am mulţumit să le împărtăşesc colegilor din redacţie, iar Evenimentul zilei nu a ma

Când se scria că actorul, internat la Elias, a intrat în comă şi a fost mutat în secţia de terapie intensivă, acesta se afla cazat în camera sa din aripa rezervată VIP-urilor. Era îngrijit, în permanenţă, de o infirmieră plătită de familie, fiindcă Magda Catone nu putea să nu-şi onoreze contractele. Ea era omul ce trebuia să facă rost de bani pentru un tratament scump şi de lungă durată. Presa tabloidă a scris că infirmiera e amanta lui Şerban, apoi că a avut chiar şi o altercaţie cu soţia actorului. Dacă ar fi căutat mai bine surse în spital, poate că reporterul ar fi aflat ce e cu femeia din rezervă sau că medicii de acolo l-au îngrijit cum au putut mai bine ca să-l externeze, iar tratamentul să-l poată face acasă.

Mă gândeam mereu cum aş putea aborda subiectul, cum să scriu că Magda Catone îi poartă de grijă soţului, că nu l-a abandonat nici în clinica din Germania, nici în spitalul Elias şi că nici pomeneală să existe o amantă la căpătâiul actorului Şerban Ionescu. Românii ştiau de la televizor sau din tabloide că un avocat celebru îi divorţează din ordinul expres al actorului, iar acuzele la adresa soţiei erau de la infidelitate până la însuşirea în totalitate a averii. “Magda e alături de Şerban, sunt minciuni ce se scrie. S-a intrat într-un soi de avalanşă a declaraţiilor, a speculaţiilor, ce nu mai poate fi oprit. E mare păcat ce se spune, pentru că noi, artiştii, colegii lor ştim care este adevărul. Nu putem spune mai mult, e viaţa lor intimă, e o poveste stranie, cu o boală neobişnuită. Magda e foarte credincioasă, nu există niciun interes financiar la mijloc”, mi-a spus în urmă cu o lună cineva din lumea artistică.

Carol, când era mic, fiul Magdei Catone şi al lui Şerban Ionescu

Aseară, o altă actriţă “mi-a lămurit” nelămurirea foarte scurt: “Ce era să facă Magda? Să apară la televizor şi să se bălăcărească ca fetele astea pe toate posturile nocturne? E de ajuns că noi ştim”.

Colegii şi prietenii lor nu sunt nişte niznai, cunoşteau perioadele tumultoase şi lacrimile amare ale Magdei din vremea tinereţii lor, însă au tabuuri, iar unul dintre ele este acela de a nu expune viaţa privată a nimănui. Actoria e o meserie grea, care te solicită, te stoarce şi te transformă uneori în ceea ce nu-ţi doreşti. Iar oamenii din teatru ţin în culise, la secret, trăirile lor. De aceea, una din explicaţiile acestei poveşti anormal de deformată, ar fi că Magda Catone a acceptat neadevărurile spuse pentru a-şi proteja fiul, pe Carol, pentru a se proteja pe ei şi să nu fie nevoită să dea într-una relaţii despre boala care-l dezumaniza pe bărbatul iubit.

La căderea cortinei peste acest spectacol absurd, poate că minciuna nu va continua să căpuşeze amintirea a doi artişti.

sursa si foto: EVZ

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .