.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Acuzat că ar fi provocat Direcţiei de Drumuri Constanţa daune de un milion de lei, Jean Paul Tucan a fost uns discret director general la Direcţia Regională Bucureşti de către ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. DRDP Bucureşti gestionează 2.600 de kilometri de drumuri naţionale. Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale Constanţa în perioada 2007-2008, în mandatul ministrului liberal al Transporturilor, Ludovic Orban.

Jean Paul Tucan este un prosper om de afaceri constănţean, fără pregătire de specialitate în zona lucrărilor de infrastructură. Tucan deţine funcţia de şef al organizaţiei PNL Năvodari, în timp ce soţia sa administrează firma JT Oil, dezvoltatorul unui an­samblu imobiliar în Mamaia, Constanţa.

El a fost acuzat în 2009 că a adus prejudicii de un milion de lei în cele 19 luni în care a condus DRDP Constanţa. Tucan fusese numit director general la doar şase zile după angajarea sa în direcţie.

Potrivit raportului făcut de fosta conducere DRDP Constanţa, Tucan a achiziţionat panouri cu mesaje variabile mobile destinate amplasării pe maşinile de patrulare pe A2 ce se alimentau la 220V, în condiţiile în care alimentarea trebuie făcută la 12V. Paguba a fost stabilită la 106.000 lei.

În 2007, au fost cumpărate parazăpezi pentru A2 de la firma care ceruse un preţ dublu la licitaţie şi care era deţinută de un consilier PSD din Năvodari. Livrarea a fost făcută însă de firma ce cerea mai puţin bani, înlocuindu-se doar numele firmei pe avizul de expediţie.

Tucan se declară nevinovat

Întrebat cum a fost numit, dacă numirea sa a fost profesională sau politică, Jean Paul Tucan se mărgineşte să zică că a fost numit „ca toată lumea”. El spune că toate cele semnalate în nota de control realizată de conducerea DRDP Constanţa nu au fost confirmate de Corpul de Control al ministrului Transporturilor de atunci, Radu Berceanu. „Sunt nevinovat, nu s-a sesizat nicio neregulă. Au fost speculaţii pure”, a declarat el ziarului România Liberă.

Sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .