.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un raport al Corpului de Control al Ministerului de Interne arata ca seful IPJ Giurgiu, Nicolae Dobrin, nu a luat masuri in privinta grupurilor infractionale cu potential violent din judet. Retrogradat pe 24 iunie din functie pentru 34 de abateri disciplinare, Nicolae Dobrin a fost reinstalat pe 20 septembrie la sefia IPJ Giurgiu de o instanta care a suspendat ordinul MI pana la judecarea procesului. In documentele prin care a contestat retrogradarea, Dobrin a aratat ca, de fapt, a urmarit activitatea grupurilor infractionale cu potential violent, dar ca in Giurgiu sunt doar doua in comuna Clejani si ca situatia este sub control si monitorizata in permanenta.

  • In realitate, cazul crimei baschetbalistului Chauncey Hardy arata ca in municipiul Giurgiu clanul Butoane a comis mai multe acte de violenta.
  • Raportul mai arata si ca seful IPJ a comis 34 de abateri grave si nu a pus in aplicare dispozitiile sefilor ierarhici
  • Ministrul de Interne despre seful IPJ: Este iresponsabil, nu se gandeste la infractionalitatea din Giurgiu

Corpul de Control al MAI a constatat, dupa un control realizat in decembrie 2010, 34 de abateri disciplinare la adresa comisarului sef Nicolae Dobrin, seful IPJ Giurgiu. In constatarile Corpului de Control, in notificarea trimisa sefului IPJ si in ordinul ministrului de Interne se retine ca politistul a fost degradat din functie pentru “neglijenta manifestata in indeplinirea indatoririlor de serviciu sau a dispozitiilor primite de la sefii ierarhici”.

Cele mai grave acuzatii care ii sunt aduse sefului IPJ de catre Corpul de Control al MAI sunt acelea ca nu a luat masuri in privinta grupurilor infractionale cu potential violent si ca institutia a avut rezultate slabe in privinta evaziunii fiscale. Redam mai jos cateva din constatarile Corpului de Control al MAI. Documentul a fost atasat la dosarul procesului. Mentionam ca Ministerul de Interne a refuzat sa dea publicitatii raportul motivand ca este un document clasificat.

 

Stirea originala pe : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .