.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

caricatura-charlie-hebdoPrecum se ştie, acum 1 an, pe 7 ianuarie 2015 a avut loc un atentat terorist sângeros în capitala Franţa, la revista franceză de satiră şi umor“Charlie Hebdo”, o revistă cu puternice vederi de stânga și anti-religioase, şi cu o poziţie critică față de islamism, catolicism, iudaism și extremismul de dreapta. Amenințată în mod repetat de fundamentaliștii islamiști, revista a răspuns la provocări menținându-și tonul satiric şi punându-l pe Allah în ipostaze de nedescris. Sediul vechi a fost incendiat la 2 noiembrie 2011. La 7 ianuarie 2015, în timpul unei ședințe de redacție, a fost atacat și noul sediu din Paris al săptămânalului satiric. Atentatul împotriva revistei Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morți și 11 răniți, atacatorii fiind uciși după două zile de către forțele speciale ale poliției.

Pentru aniversarea de un an de la atacurile Charlie Hebdo, revista a lansat o ediție specială cu un desen destul de simbolic. Aşa cum putem citi de pe stirileprotv.ro, pe prima pagină apare caricatura unui Dumnezeu cu barbă, cu privirea furioasă, roba însângerată şi un Kalasnikov în spate, însoţit de titlul “Un an mai târziu, asasinul e încă în libertate”. Adică, mesajul ar fi acesta: “Dumnezeu încă există, pentru că marile religii ale lumii nu au dispărut”. Dar totuşi…

Să ne uităm cu atenţie încă o dată pe caricatura de pe prima pagină. Mai sus de Dumnezeu vedem “ochiul în triunghi”, un simbol folosit în special în trecut de unele biserici pentru a reprezenta divinitatea. Dar, după cum probabil știți, el este, de asemenea, el este şi simbolul preferat al Ocultei Mondiale, al Illuminati, fiind derivat din simbolul egiptean antic al ochiului lui Horus.

Aşadar, cunoscând acest fapt, caricatura din “Charlie Hebdo” vrea să ne spună următoarele: “Asasinii adevăraţi sunt încă liberi: cei din Oculta Mondială”. Şi se ştie că liderii Illuminati, cei care susţin ocultismul, îl consideră pe Dumnezeu ca un demiurg imperfect.

 

sursa si foto: http://www.lovendal.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .