.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Din ce în ce mai multe fete tinere devin rapid senzaţii pe Internet, şi nu datorită unor talente artistice, ci pentru că seamănă cu păpuşi vii.

Începând cu ochii ca de căprioară, buzele în forma arcului lui Cupidon şi ten de porţelan, Dakota Rose a fost supranumită o păpuşă Barbie în carne şi oase. Cunoscută de fanii ei sub numele „Kota Koti”, Dakota a adunat o audienţă globală cu tutorialele ei de modă şi frumuseţe de pe YouTube.

Conform Daily Mail, Dakota este deosebit de populară în Asia, stilul ei fiind inspirat de cultura anime japoneză (desene animate), în care ochii mari, părul lung şi drept şi costumele de şcolăriţă sunt elementele cheie.

Puţine lucruri se cunosc cu adevărat despre ea, unele site-uri sugerând că are între 16 şi 18 ani şi că trăieşte pe coasta de vest a Americii.

Însă, în ciuda succesului ei în creştere, unii comentatori au avertizat că exemplul ei ar putea încuraja sexualizarea copiilor. Un ziar din Bolivia, Opinion a raportat: „Mii de fete din întreaga lume şi-au arătat interesul pentru această fată, dorind să arate ca ea. Este un risc mare că fetele sunt influenţate în acest mod.”

venus palermoDakota nu este singura fată care a făcut din imitarea unei păpuşi Barbie, un stil de viaţă. Britanica Venus Palermo, cunoscută online ca „Venus angelic”, este o fată de 15 ani, care de asemenea a făcut din look un scop în viaţă, detaliind pe internet cum se machiază şi se îmbracă pentru a arăta ca o păpuşă vie.

După ce a petrecut ceva timp în Japonia, şi inspirată de anime-ul japonez, a decis să îşi schimbe imaginea la întoarcerea ei în Londra, acum doi ani. Ea are acum 78 de clipuri video pe pagina oficială de YouTube, variind de la tutoriale de machiaj şi manichiură, la dans, iar pagina ei de pe Facebook are peste 13.000 de fani.  Citiți mai mult pe semneletimpului.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .