.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

siguran-a-feroviar-ajunge-pe-m-na-directorului-care-a-devalizat-cfr-c-l-tori-valentin-smart-doroban-u-1Conducerea Ministerului Transporturilor depune de vreo luna de zile eforturi disperate ca schimbe conducerea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana (ASFR).
Practic, secretarul de stat Eugen Ispas vrea sa-l inlocuiasca pe directorul ASFR, Mihaela Carabineanu, cu – atentie! – fostul director al CFR Calatori din era Ovidiu Silaghi- Relu Fenechiu- controversatul Valentin Dorobantu demis in 2014 pentru management dezastruos de catre fostul ministru al Transporturilor-Ramona Manescu.Trebuie precizat ca Valentin Dorobanţu a fost botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le-a regizat în zona transportului feroviar de călători, fapt pentru care a intrat în vizorul procurorilor DNA şi Poliţiei Române pentru “performanţa” de a trage pe linie moartă compania de stat. Pe 14 februarie 2014, fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, şi-a însuşit constatările şi măsurile menţionate în Raportul întocmit de echipa de control a instituţiei pe care o conducea privind ilegalităţile de la CFR Călători SA regizate de Valentin Dorobantu şi a sesizat Direcția Naţională Anticorupţie şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodata, Valentin Dorobantu este cunoscut de catre ceferisti si pentru faptul ca atat timp cat a condus CFR Calatori s-a evidentiat ca fiind artizanul aranjamentelor pentru operatorii privati de transport feroviar de calatori in detrimentul companiei de stat. Conducerea Ministerului Transporturilor il va debarca si pe directorul Organismului Notificat Feroviar Roman (ONFR)- Mircea Cristian Arnautu, si in locul acestuia va fi numit Adrian Arion, seful Serviciului Autorizare Punere în Funcţiune Subsisteme Structurale şi Vehicule din cadrul ASFR.

De asemenea, va fi schimbat si Dan Marcel Barbut-directorul Organismului de Licente Feroviare Roman (OLFR) cu Sandu Nicolae, seful Serviciului Incercari, Teste subsisteme structurale, I, CCS Cale si Energie de la ONFR, mai cunoscut de ceferisti sub numele de „Limba”.

sursa si foto:  http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .