.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

„Aparatele de aer condiționat” sunt realizate prin tăierea sticlelor de plastic şi montarea lor pe un panou fixat în locul unui geam. Orice adiere de vânt va face ca aerul să ajungă în interiorul sticlelor de plastic care îl dirijează în interiorul colibelor, răcorindu-i pe cei care se află camera respectivă. Sistemul denumit „Eco- cooler” poate scădea temperatura din interiorul camerei cu până la 5 ° C, dar pentru asta are nevoie ca vântul să sufle în direcția în care acesta este poziționat. Potrivit ONG-urilor, sistemul este utilizat deja în 25.000 de locuințe situate în zonele  Nilphamari, Daulatdia, Paturia, Modonhati şi Khaleya.

„După testele inițiale, planuri sistemului Eco – Cooler au fost puse în on-line pentru toată lumea, ca să poată fi descărcate gratiuit. Materiile prime sunt ușor disponibile, ceea ce face  ca Eco – Cooleri să fie o soluție rentabilă și ecologică de a beneficia de un îmbunătățire a confortului termic în locuință, în zilele caniculare din perioada verii”, a declarat  Syed Gousul Alam Shaon, unul dintre inițiatorii ineditului proiect, menit să ajute familiile sărace din Bangladesh.

Bangladesh este un stat situat în Asia de Sud și are o populație de peste 170 de milioane de locuitori. Din punct de vedere geografic, Bangladesh-ul poate fi numit o imensă câmpie în bătaia Soarelui. Cel mai înalt punct fiind de numai 305 m deasupra nivelului mării. Câmpiile sunt în special aluvionare, fiind străbătute de numeroase râuri, ceea ce face ca satele să fie foarte des măturate de ape, motiv pentru care o mare parte a populație alege să trăiască în barăci improvizate.

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .