.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Nu-fiţi-indiferenţi-cu-sănătatea-copiilor-voştriUltima oară când l-am văzut pe tatăl meu a fost în vara lui 1975. În acel an, la începutul lui august, după ce stabilisem un plan să trec frontiera la sârbi, iar de acolo în Italia, pentru a scăpa de regimul comunist din România, am pregătit o întâlnire la intersecția dintre Strada Nero și Calea Circumvoluțiunii, din Timișoara. De acolo urma să ne preia mașina care ne ducea pe căi ocolite spre frontiera de la Jimbolia-Comloșul Mic. Regula era să stau neobservat, așa că trebuia să îmi iau rămas bun cât mai repede. L-am îmbrățișat pe tatăl meu și i-am spus că o sa ne revedem în curând și am să încerc să îi aduc și pe ei in occident. A izbucnit în plâns. Am fost total surprins să văd acest lucru, pentru că nu îl văzusem în viața mea plângând.
Eu am ajuns in Italia si dupa aceea în SUA.

Dupa trei ani am primit o scrisoare din țară în care mi se spunea că tatal meu a decedat. Am fost șocat știind că era sănătos, nu îmi venea să cred. Mai târziu, am aflat că, în seara în care a murit, tatălui meu i-a venit rău și, imediat, fratele meu mezin, Relu, a dat telefon la salvare. Salvarea nu a venit, a dat telefon din nou și tot asa vreo 3 ore, pâna când tatăl meu a murit.
Dupa 4 ore, cei de la salvare au venit și au intrebat: unde este pacientul?

Fratele meu Relu s-a dus la asistentul medical și a pus mâinele pe gâtul lui, sperând să îl omoare.
Au sărit vreo trei si dupa câteva minute au reușit să îl elibereze pe asistent.
Imediat au și plecat, stiind exact ce au făcut… adică o crimă.

Sistemul „satanic” de sănătate din România nu s-a schimbat aproape cu nimic. Au apărut ambulanțe de urgență moderne, dar oameni de rând mor cu miile în spitale.
Sunt furios că și în ziua de azi sunt oameni care devin complici în apărarea acestui sistem satanic si nu vor o reformă. Mai nou, cei care doresc o reformă suntem numiți „dreptaci radicaloizi”.
Dragi români, vă rog ca, dacă aveți o poveste tristă personală legată de sistemul satanic de sănătate, să îmi scrieți.

In vara anului 1975 la inceputul lui August dupa o plan stabilit de a trece frontiera la sârbi si apoi mai departe in Italia pentru a scapa de comunismul totalitar din Romania am pregatit o intâlnire la intersectia Strada Nero cu Calea Circumvalatiuni din Timisoara locul de unde masina angajata sa ne duca pe cai ocolitoare in apropiere de frontiera zona Jimbolia-Comlosul Mic. Când masina a sosit si tatăl meu (Cornel) a venit cu un minut inainte. Conform regulilor de a sta cât mai neobservat trebuia sa imi i-au ramas bun rapid, l-am inbratisat si i-am spus ca o sa ne revedem in curând si am sa incerc sa ii aduc si pe ei in occident. A izbucnit in plâns, am fost total surprins sa vad acest lucru pentru ca nu l-am vazut in viata mea ca sa plânga.

Eu am ajuns in Italia si dupa aceia in USA.
Dupa 3 ani am primit o scrisoare din tara ca tatal meu a decedat, am fost socat stiind ca a fost sanatos, nu imi veenea sa cred. Mai târziu am aflat ca in seara in care a murit tatal meu i-a venit rau si imediat fratele meu mezin Relu a a dat telefon la salvare. Salvarea nu a venit, adat telefon din nou si tot asa vreo 3 ore pâna a murit.
Dupa 4 ore salvarea a venit si a intrebat: unde este pacientul?

Fratele meu Relu sa dus la el si a inclestat mâinele la gâtul technicianului sperând sa il omoare.
Au sarit trei si dupa câteva minute a reusit sa il elibereze pe technician.
Imediat sau si plecat stiind exact ce au facut…adica o crima.

Sistemul „satanic” de sanatate din România nu sa schimbat aproape cu nimic. Sa introdus ambulante de urgenta dar oameni de rând mor cu sutele de mii.
Sunt furios ca si in ziua de astazi sunt oameni complici in apararea acestui sistem satanic si nu vor o reforma. Mai nou cei care doresc o reforma suntem numiti „dreptaci radicaloizi”.
Dragi români va rog daca aveti o poveste trista personala legata de sistemul satanic de sanatate va rog scriti mai jos.

Articol relatat de George Mioc.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .