.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesUn premier, cu o față desfigurată am putut vedea la TVR în cadrul unei emisiuni în care era dezbătut un tun înfiorător pentru România! Ponta a fos distrus de prezentatorul TVR MOIESE GURAN, prin întrebări simple, clare, calme și corecte, care dovedeau că moderatorul era foarte bine informat. La aceste întrebări ponta nu a fost deloc capabil să ofere răspunsuri argumentate, clare și care să inspire încredere. “Regele” a fost lăsat în fundul gol!!! Era extrem de vizibil faptul ca ponta era plin de nervi si cu greu își mai găsea cuvintele. S-a lăudat tot timpul cu scosul unei foi din sertar. Mare merit tovarașe!!! Fața transfigurată de nervi spunea totul. Premierul nu a fost capabil sa convingă, tot ce a făcut acesta a fost să repete poezile rostite zilnic de reprezentanții rmgc.

EMISIUNEA ÎNREGISTRATĂ O PUTEȚI URMĂRI AICI

Ponta tot susține că țara noastră încasează o redevență uriașă (6%). Iată ce spune Academia Română

În practica internațională, mai ales la petrol, dar și la minerale – aur, nichel, metale rare, metale obișnuite – se folosește așa-numita metodă a împărțirii producției, acordul de împărțire a producției. Asta ar însemna că din aurul extras, în cazul de față, investitorul, cel care exploatează resursa, primește o parte din producție, care să acopere cheltuielile de investiție, cheltuielile de operare și un profit rezonabil, iar restul producției aparține proprietarului de fapt, statului. În cazul unor țări, această împărțire a producției înseamnă până la 80% din producție revenind statului proprietar. Deci, în cazul aurului, ar însemna ca din aurul extras, partea care ar reveni statului român să intre direct în vistieria națională, la Banca Națională. Banca și statul român nu trebuie să cumpere acest aur, îi aparține, iar din aurul pe care îl posedă, plătește celui care îl exploatează.

http://youtu.be/zo_AZKIp7Vs

SURSA: PROIECTROMANIA.RO

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .