.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

165114_articolEuroparlamentarul UDMR Sogor Csaba sustine ca “a pus” intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918.

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba, candidat pentru un nou mandat, a declarat, sambata, in judetul Covasna, ca are o traista cu care va pleca la Bruxelles si in care au fost puse deja mai multe lucruri si deziderate ale comunitatii maghiare, precum autonomia, transmite Mediafax. “In traista am pus autonomia, dar si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918, unde ni s-au promis multe”, a spus Sogor.
Europarlamentarul UDMR a afirmat ca, in timpul unor vizite, la Carta a primit o paine cu cartofi, la Siculeni o ceapa rosie, la Sangiorgiu de Padure o bucata dintr-o panglica in culorile steagului secuiesc, pe care le-a pus in aceasta traista. “Bineinteles, nu numai lucrurile sau realizarile de care suntem mandri, dar si problemele noastre”, a spus Sogor Csaba.

El a subliniat ca este important ca membri ai comunitatii maghiare sa fie la Bruxelles, pentru a reprezenta, printre altele, interesele si drepturile acestei comunitati. “La Bruxelles nu reprezentam doar Tinutul Secuiesc sau maghiarii din Romania, ci si romanii”, a adaugat europarlamentarul UDMR.
Sogor Csaba a participat, sambata, la Valea Crisului, la lansarea in Covasna a campaniei UDMR pentru alegerile europarlamentare, eveniment la care au participat sute de alesi locali din judet. El a primit in dar de la presedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, o sticla cu palinca si una de apa minerala de la Valcele.

sursa si foto: http://www.wall-street.ro/articol/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .