.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

panamapapersÎn documentele Panama Papers, care au fost date publicităţii luni seară, apar opt offshore-uri care au legătură cu România,109 persoane şi entităţi de business, printre care Sorin Ovidiu Vîntu, Cristian Borcea şi Corneliu Iacobov, şase intermediari precum şi 103 adrese din ţara noastră.

Cele opt offshoreuri care au legătură cu România sunt: Overseas Enterprises Holding Corp., Osida Services Ltd., Ubras Ltd., Valdres Inc., Pemal International Ltd., Aldwyn Consultants Limited, Yes You Home Limited, Transatlantic Shiping & Management Limited.

De asemenea, cei şase intermediari conectaţi cu România care apar în baza de date sunt: Taylor, Epure and Associates SCPA, Moshe Turgeman, Philippe Marcel Kadouch, Osida Services Ltd., Claudio Maria Riccardi şi Gabriela Şerbănel.

Pe lista celor 109 persoane şi entităţi de business din România apar, între alţii, Sorin Ovidiu Vîntu, Cristian Borcea, Said Baaklini, Corneliu Iacobov, dar şi OMV Petrom, despre care Rise Project scria că are de mulţi ani o investiţie importantă în Kazakhstan, pe care o gestionează prin intermediul unei companii offhsore.

Lista completă cu cele 109 nume o puteţi găsi aici.

“Panama Papers”, care au alimentat o adevărată cascadă de dezvăluiri despre evaziunea fiscală, pot fi accesate – în parte – de către public începând de luni seara, în numele “transparenţei”, dar şi în speranţa dezvăluirii unor noi scandaluri, scrie AFP.

Începând de la ora 18.00 GMT (21.00, ora României), orice navigator pe Internet poate consulta datele care au la bază pe milioane de documente aparţinând cabinetului panamez de avocatură Mossack Fonseca, în care figurează inclusiv premierul britanic David Cameron şi omologul său islandez, nevoit să demisioneze, Sigmundur David Gunnlaugsson.

“Este un pas natural către transparenţă, cu scopul de a permite societăţii civile să obţină informaţii de bază despre Panama Papers”, declară într-un interviu pentru AFP Gerard Ryle, directorul Consorţiului Internaţional al jurnaliştilor de Investigaţie (ICIJ), care a declanşat scandalul.

Baza de date, de aproximativ 200.000 de firme-paravan şi persoane private, este prezentată sub formă de registru. Însă ea prezintă doar o parte dintre cele 11,5 milioane Panama Papers, care nu şi-au dezvăluit toate secretele, potrivit ICIJ.

viewscnt

sursa si foto:  http://www.news.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .