.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

george-sorosMiza pentru alegerile privind viitoarea componenta a Consiliului Superior al Magistraturii pare una mai mare decat oricand. Altfel nu s-ar explica iesirile deja patimase ale unor magistrati care contesta deja procedurile de selectare a „electorilor”, dar si straniul sprijin primit de acestia din urma, relateaza National.

Culmea, „lupta de gherila” declansata pentru preluarea controlului CSM se da intr-o perioada in care Justitia oricum sta pe un butoi de pulbere, dupa ce memorandum-ul asociatiilor de magistrati castiga adepti in toata tara pe zi ce trece, noi si noi Judecatorii si Parchete inscriindu-se pe lista celor care cer demisia ministrului Raluca Pruna.

Magistratii oengisti


Iar spiritele au fost inflamate dupa ce si-au depus candidatura mai multi magistrati recunoscuti atat pentru apartenenta lor la tot felul de fundatii si ONG-uri cu profil juridic, dar mai ales pentru stransa relatie pe care o au cu acea parte a „societatii civile” puternic conectata la „reteaua sorosista”. Si pentru ca „balamucul” organizarii alegerilor CSM sa fie complet, „civilii” care candideaza si-au format in spate galagioase „galerii” formate din tot felul de asociatii finantate public de catre miliardarul George Soros si care nu se sfiesc sa puna o inacceptabila presiune mediatica asupra celorlalti candidati. Asa ca, inca de pe acum, ar trebui sa ne asteptam si dupa alegeri la „circul” de rigoare, existand informatii ca acestea vor fi contestate daca nu ies pe placul societatii civile.

sursa si foto:  http://revistablogurilor.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .