.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

soros-1-455x264Cu un tupeu și o viclenie greu de egalat, păpușarul internaționalist George Soros, unul dintre principalii islamizatori ai Europei, a anunțat printr-un articol publicat în The Wall Street Journal că va pune la bătaie jumătate de miliard de euro pentru a ajuta imigranții și refugiații care vin în Europa. Acest lucru vine ca o continuare a propagandei pro-imigrație pe care acesta o face direct sau prin oamenii lui din ONG-urile soroșiste care au împânzit lumea, inclusiv România.

De ce face asta? Din umanism? A crede că Soros este preocupat cu adevărat de soarta umanității este în cel mai bun caz o naivitate. Omul care a prăduit prin manevre la bursă Banca Angliei, omul care susține homosexualitatea, individul care are o contribuție semnificativă la confuzia internațională român-rom (țigan), evreul care finanțează grupări arabe anti-israeliene, manipulatorul care vrea să aducă în Europa multe milioane de musulmani (și enumerarea ar putea continua) face totul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de frații săi de sânge și nimic pentru ceilalți.

Dar, evident, nu o poate spune direct; și atunci, chipurile, face pe cel care este interesat de soarta comunității LGBT, a țiganilor, a imigranților musulmani…

Devenit aproape persona non grata în țara sa de origine, Ungaria, din aceleași motive, Soros nu este deranjat de ce credem sau spunem noi. El mizează, ca orice politician veros, pe o majoritate stupidă care nu poate vedea dincolo de nevoile zilnice ale stomacului… Și uite că obține rezultate notabile. Iar când pui mulți bani la bătaie, ți se umplu rapid ONG-urile proprii cu oportuniști dispuși să joace după cum le cânți.

Și cum nevoile globaliștilor o cer, astăzi miliardarul George Soroș vine cu 500 de milioane de euro ca să susțină imigrația musulmană în Europa și să îi ajute pe imigranți să… își facă afaceri în interiorul UE. Vicleană manevră, nu?

Iată ce spune acesta în articolul din The Wall Street Journal, citat de Cotidianul.ro:

„Am decis să ofer 500 de milioane de dolari pentru investiţii care să răspunda necesităţilor migranţilor, refugiaţilor şi comunităţilor gazdă. Voi investi în startup-uri, companii, iniţiative cu impact social şi afaceri create de migranţi şi refugiaţi. Deşi preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi refugiaţi să vină în Europa, voi căuta idei de investiţii de care să beneficieze imigranţii din întreaga lume.”

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .