.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Funcţionari publici de rang înalt care se ocupă cu gestionarea fondurilor europene au obţinut masterate sau au făcut cursuri de specializare la controversata universitate
Universitatea Bioterra ne dă fiori: „specialiștii” în administrație și în absorbția de fonduri europene s-au școlit în facultăți care au dat diplome pe bandă rulantă

Funcţionari publici de rang înalt ori de la diferite instituţii ale statului din teritoriu s-au şcolit la controversata Universitate Bioterra. Acestora li se adaugă şi o serie de parlamentari, foşti miniştri ori secretari de stat care au cochetat cu această instituţie de învăţământ, fie ca absolvenţi, fie ca profesori. Interesant este că, în contextul în care România are probleme serioase în absorbţia şi cheltuirea banilor europeni, o bună parte dintre specialiştii care se ocupă cu acest lucru s-au „specializat” la Bio terra, universitatea cercetată că a dat diplome pe bandă rulantă.

Printre absolvenţi se numără vâlceanca Zvetlana Enache, directorul Direcţiei Contabilizare Plăţi Fonduri Europene din Ministerul Agriculturii (MADR). Ea a obţinut la Bioterra un masterat în Securitate comunitară şi terorism, în perioada 2005-2007. A fost economist la Agenţia Domeniului Statului, în perioada Guvernului Năstase, între 2003 şi 2004, consilier la Agenţia SAPARD, între 2004 şi 2007 şi, apoi, director adjunct în MADR. În 2006, Universitatea Bioterra a beneficiat de bani europeni, alocaţi de Ministerul Agriculturii pentru un seminar: „Bioetica Alimentaţiei în corelaţie cu tradiţia alimentară şi convingerile religioase în contextual unei agriculturi durabile”.

Un alt funcţionar care gestionează fonduri europene, şcolit la Bioterra, este Ioan Merca, consilier superior la Camera Agricolă a Judeţului Cluj. Specializat la universitatea- problemă este şi Adrian Duicu, preşedintele CJ Mehedinţi. Printre profesorii care predau la această universitate îl regăsim pe fostul Director general al Corpului de Control din Ministerul Agriculturii, Cristian Ovidiu Simion. La aceeaşi facultate a fost profesor şi deputatul PDL Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în MADR. La Facultatea de Drept a predat şi senatorul PSD Cătălin Voicu.

1,1 miliarde de euro riscă să piardă România în anul 2013, bani care ar trebui să îi primim de la UE

Pe lângă corupţi, avem şi incompetenţi

Cu asemenea „specialişti” implicaţi în programe cu fonduri europene, „şcoliţi” la fabrica de falsuri de la Bioterra, nu este de mirare de ce controalele de audit efectuate de echipe de experţi ai Comisiei Europene ne-au depistat cu nereguli şi „deficienţe majore”. Chiar dacă n-ar fi vorba de corupţie ori de intenţia expresă de a frauda fonduri europene, când treci prin şcoală precum gâsca prin apă, normal că erorile se ţin lanţ. Ce să mai sperăm la ridicarea gradului de absorbţie a fondurilor europene, în agricultură să spunem, domeniu care, iată, este invadat de „experţi” creaţi la Bioterra?!

Cu asemenea resursă umană nu ne mai miră că „Uniunea Europeană se pregăteşte să taie complet fondurile alocate României pentru programul destinat dezvoltării resurselor umane (POSDRU). O decizie va fi luată în cursul lunii octombrie”, după cum declara recent ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban (foto). Dacă ţinem cont că, din iulie, Uniunea Europeană nu a mai efectuat nici un fel de plăţi pe programele de dezvoltare regională, mediu, transporturi, creşterea competitivităţii economice şi asistenţă tehnică, imaginea obţinută este dezolantă.

Sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .