.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aproape 600 de specialisti romani in diverse domenii pot ajunge sa munceasca in Germania, dupa ce mai multe firme din aceasta tara au anuntat ca au nevoie de forta de munca.

Firmele germane cauta sa angajeze prin intermediul Agentiei de Somaj Vaslui, iar locurile de munca disponibile sunt din diverse domenii si sunt platite cu mii de euro pe luna, potrivit Mediafax.

Astfel, daca un mecanic industrial sau un sudor calificat ar urma sa primeasca un salariu de 2.800 de euro, medicii pot castiga chiar si 6.000 de euro lunar.

Pentru medici sunt disponibile 16 posturi, in specializari precum medicina generala, medicina interna, chirurgie, ortopedie, neurologie, ginecologie si anestezie, salariile pentru acestia urmand sa porneasca de la 4.000 de euro lunar.

Chiar daca aceste salarii sunt foarte atractive, candidatii sunt obligati sa cunoasca limba germana daca vor sa munceasca in aceasta tara. In plus, ei au nevoie de certificate de calificare, dar si de experienta in domeniu.

Cele 566 de locuri de munca in Germania sunt oferite prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, iar cele mai multe posturi, 76, sunt oferite asistentilor medicali si celor care ingrijesc persoanele in varsta.

Asistentii medicali ar urma sa primeasca intre 2.000 si 3.500 de euro pe luna, in timp ce ingrijitorii vor fi remunerati cu salarii cuprinse intre 1.500 si 2.300 de euro.

Sursa: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .