.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Foşti agenţi din serviciile secrete ruse, bulgare şi israeliene, cu conexiuni la Bucureşti, furnizează cărbune energetic pentru termocentralele româneşti la preţuri umflate de aproape două ori – adaos pe care-l suportăm toţi din buzunar. Sistemul Energetic Naţional a importat huilă rusească prin intermediarii Boris Golovin (colonel în rezervă în spionajul militar rusesc), Tonya Halpern (aflată în atenţia contraspionajului militar românesc) şi foştii KGB-işti Constantin Iavorsky, Anatoli Patron şi Iuri Ustinov.

Mai nou, un proiect de două miliarde de euro, dezvoltat la Galaţi, poartă amprenta spionajului rusesc.

Boris Golovin. A fost colonel în trupele Spetnatz – GRU – serviciul de spionaj al armatei ruse. Reprezintă în România interesele lui Oleg Deripaska şi Igor Ziuzin, doi oligarhi ruşi, parteneri ai evazionistului mondial Mark Rich.

Tonya Halpern. Un raport al Direcţiei de Siguranţă Militară (contraspionaj) obţinut de EVZ indică apartenenţa ei la serviciile secrete israeliene. Sursele EVZ susţin că este ofiţer AMAN – spionajul militar din Ţara Sfântă. Importă cărbune în România prin offshore-ul ei din Cipru, Petlon Enterprises Ltd.

Constantin Iavorsky.
Fost general KGB, a monopolizat livrările de cărbune pentru termocentralele româneşti. S-a înconjurat în afaceri de o armată de ofiţeri SRI.

Igor Ziuzin.
Oligarh rus, controlează gigantul Mechel, furnizorul cărbunelui ars de CETurile româneşti. Ziuzin deţine şi combinatele siderurgice de la Târgovişte şi Câmpia Turzii.

REŢEAUA

Ofiţerii $

Partenerul tradiţional de afaceri al lui Boris Golovin este Liviu Niţă, protagonistul celebrului scandal „Sunoil“, fost acţionar în Global International 2000. În 1999, Niţă a fost arestat pentru că a emis cecuri fără acoperire în valoare de peste 60 de miliarde de lei, prejudiciind rafinăria Petrobrazi (SNP Petrom). Asociatul lui Niţă în firma SunOil Company, prin care s-au dat tunurile, era chiar Golovin, prietenul său. Niţă a absolvit Institutul de Marină „Mircea ce Bătrân“. Specializarea: ofiţer de telecomunicaţii. În reţeaua transfrontalieră de afaceri a celor doi a fost cooptat şi colonelul (r) SRI Corneliu Păltânea – în prezent, judecat pentru complicitate cu mafia petrolului. Golovin&Niţă, împreună cu ofiţerii KGB Anatoli Patron, Iuri Ustonov şi Alexei Voskoboi au fondat Nova Bank şi Centrul de Afaceri Româno- Rus (CARR) – azi, monitorizate pentru spălare de bani.

LICITAŢII CU DEDICAŢII

Cartelul huilei dublează preţurile

New York, Third Avenue, 7th Floor NY.
Aici funcţionează offshore-ul Palmer International LLC, traderul grupului Mechel. Ambalată drept „investitor american“, căsuţa poştală intermediază tranzacţiile cu cărbune rusesc destinat României. Contul bancar prin care operează offshore- ul din SUA al oligarhului Igor Ziuzin e deschis în Ungaria, la fosta instituţie bancară care, înainte de ’89, era paravan pentru spionajul maghiar. De aici, ruşii de la Mechel încasează banii pentru cărbunele energetic exportat în estul Europei.

EVZ a intrat în posesia mai multor facturi emise de Palmer International LLC. Documentele arată că preţul cu care ruşii vând cărbunele variază între 45 şi 46 de dolari tona. O confirmă contractele Palmer LLC şi declaraţiile vamale din portul ucrainean Izmail. Totuşi, centralele romaneşti plătesc între 75 şi 82 de dolari pe tonă, aproape dublu. Cum s-a ajuns aici? Licitaţiile publice au fost cartelizate, iar caietele de sarcini întocmite cu dedicaţie.

Citiţi mai mult pe EVZ

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .