.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

spp-cump-r-128-de-bolizi-de-lux-cu-peste-3-000-000-de-euro-1Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a cumpărat recent nu mai puţin de 128 de bolizi de lux. Practic, U.M.0149F a semnat pe 16.05.2016 un „acord-cadru de furnizare autoturisme destinate transportului demnitarilor, escortei, însoţirii coloanelor oficiale şi pentru asigurare misiuni specifice Serviciului de Protecţie şi Pază”, în valoare totală de 13.436.000 lei, fără TVA, echivalentul a peste 3 milioane de euro.

Beneficiarii contractului care se va derula pe o perioadă de 20 de luni sunt Automobile Bavaria, care va livra maşini de lux în valoare de 2.335.000 lei, Porsche România, care va primi 6.043.500 lei pentru bolizii ce vor plimba demnitarii, Renault Commercial Roumanie, ce va primi de la SPP 4.137.900 lei şi Ţiriac Auto, care va încasa 919.600 lei.

Conform condiţilor din caietul de sarcini, cele mai scumpe maşini, cele de clasă superioară destinate demnitarilor, trebuie să aibă o putere minimă de 450 CP şi o aceleraţie de la 0 la 100km/h de maxim 5 secunde. Autoturismul trebuie să fie de tip berlină, cu 4 locuri, cu girofar, stroboscop şi instalaţie de avertizare sonoră. În „apărarea” sa, SPP a transmis că actuala flotă auto este învechită, cu un rulaj de peste 150.000 de kilometri, ultima achiziţie fiind făcută în 2007, când s-au cumpărat 60 de maşini de lux noi, în valoare de 3 milioane de euro.

sursa si foto: http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .