.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

jihadului-islamicPresa sârbă și bosniacă a difuzat vineri o înregistrare video atribuită grupării jihadiste Statul Islamic (SI), în care aceasta amenință că vrea să creeze un ‘califat’ în Balcani, de unde să deschidă un nou front împotriva Europei creștine, consemnează agenția EFE, citată de agerpres.ro

„Otrăviți infidelii, ucideți-i, aruncați-le în aer casele și mașinile”, este unul dintre mesajele ce se regăsesc în filmul de propagandă „Onoarea stă în jihadul SI”.

În înregistrarea video apar și mai mulți combatanți proveniți din statele balcanice cu populație majoritar musulmană, Albania și Bosnia-Herțegovina, precum și din Kosovo. Se evidențiază mesajul care cheamă la „înlăturarea guvernului trădător din Bosnia-Herțegovina, crearea unui califat în Balcani și cucerirea Europei creștine”.

Jihadiștii menționează de asemenea că în Balcani au avut loc numeroase lupte de-a lungul secolelor, iar acum această regiune a devenit pentru ei un nou front și un scut împotriva „cruciaților” din Europa. Este cunoscut faptul că în rândul combatanților jihadiști din Siria și Irak se regăsesc și numeroși albanezi, bosniaci și kosovari de confesiune musulmană.

Agenția EFE notează că nucleele de populație musulmană din Bosnia, Albania și Kosovo sunt o moștenire a secolelor de ocupație otomană, dar adaugă faptul că puțini dintre musulmanii din Balcani urmează curentele ultraconservatoare impulsionate din țări precum Arabia Saudită, deși în ultimele decenii a sporit influența acestora în zonă. În Bosnia-Herțegovina au avut loc în ultimii 20 de ani circa zece atentate comise de indivizi asociați grupărilor islamiste radicale, mai notează agerpres.ro

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .