.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

2A3B533C00000578-3149469-image-m-24_1436029451577Doctorii din cadrul Statului Islamic recoltează organe de la soldatii si civilii ucisi in lupte, dar si de la prizonieri, pe care apoi le vând pe piața neagră, se destăinuie Abo Rida, un fost prizonier al Statului Islamic, scrie DailyMail. Bărbatul povestește cum chirurgii racolați de ISIS recoltează rinichii sau alte organe ale prizonierilor și îi tratează ca „bănci de sânge” pentru luptătorii ISIS răniți în luptă.

Rida, care a reușit să evadeze dintr-un astfel de lagăr de exterminare, în timpul unei confuzii generale în timpul căreia mulți dintre colegii lui de celulă au fost împușcați, povestește că situația se înrăutățește rapid.

Experimentele naziste, copiate de doctorii nebuni ai ISIS

Prizonierii sănătoși și în putere sunt păstrați pentru transfuzii și recolatări de organe, dacă este cazul, iar cei aflați într-o stare proastă sunt torturați fără nici un scop, uneori chiar pentru amuzamentul călăilor. De cele mai multe ori, cei din urmă sunt acuzați că l-au insultat pe Allah, că fac parte din mișcarea de rezistență sau că au complotat împotriva ISIS – crime sufiente pentru a fi condamnați la moarte. Dar nu înainte de a fi torturați.

Este pentru prima dată când cineva relatează despre aceste atrocități, precum prelevarea de organe de la prizonieri. La începutul acestui an Națiunile Unite a început o investigație în legătură cu acest lucru. Totul a pornit de la relatarea lui Mohamed Alhakim, ambasadorul irakian la ONU, care a pretins că mai multe duzini dintre corpurile descoperite într-o groapă comună de lângă Mossul aveau incizii chirurgicale sau anumite părți ale corpului.Tot atunci Mohamed Alhakim a declarat că mai mulți doctori care au refuzat să ia parte la prelevarea de organe au fost executați de către membrii ISIS.

Sursa rostirea: http://trezirealarealitate.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .