.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O fi!

Adica mesajul așa este – o nemernicie, dar nu trebuie sa uitam ca partea autentică a protestelor, mică și ne mediatizata suficient este neîncrederea în întreaga clasa politică, fiindcă a „ transpirat” faptul ca cei care conduc din umbra România sunt transpartinici.

Altfel nu ar fi prieten Videanu cu Nastase,

Vantu ar fi acum dupa gratii pentru 200 de ani,

aurul tarii nu s-ar vinde pe degeaba,

Voiculescu nu ar putea cumpara energia tarii la preturi de nimic iar

justitia nu ar mai fi corupta daca ati fi cerut ca principiul precedentului sa faca parte din procedura penala.

In legatura cu acestea si altele de ce nu ati zis ca sunt toxice,  extrem de grave, antiromânești, dăunătoare ?

NU va credem ca sunteti cu Romania si nu va credem nici ca ati fi „un bun mason”, fiindca deciziile pe care le sustineti prin tacere strica„ afacerile fratilor masoni” in mod prostesc si sinucigas, ceea ce arata cu sunt pacaliti ca e mai bine sa guste din cadavrul Romaniei decat sa mulga Romania vie.

Masoni din toata Romania, treziti-va!

 

…………………………………………………………………………………………………….

redam articolul din Romania Libera

Preşedintele Grupului PDL din Parlamentul European, Theodor Stolojan consideră că mesajul pe care îl transmit liderii Opoziţiei este unul ‘toxic’, ‘extrem de grav, antiromânesc, dăunător în totalitate situaţiei României’, potrivit Agerpres.

“Există în mod real riscul ca România să fie decredibilizată şi de aici consecinţele. De aceea consider că mesajul toxic pe care liderii Opoziţiei, domnul Ponta, domnul Antonescu, ceilalţi lideri ai PSD-ului şi PNL-ului îl transmit în ţară şi în afara ţării mai ales, cu privire la aşa-zisa, ca să citez, ‘distrugere treptată şi sistematică a mecanismelor democratice în România’ şi de aici posibilitatea punerii în aplicare a articolului şapte din Tratatul european, care priveşte sancţiuni care pot ajunge până la blocarea dreptului de vot al României în instituţiile europene, precum şi la blocarea fondurilor europene, este un mesaj extrem de grav, antiromânesc, dăunător în totalitate situaţiei României astăzi”, a spus Theodor Stolojan, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul central al PDL.

El a subliniat că doreşte să tragă “un semnal de alarmă foarte serios cu privire pericolul pe care îl reprezintă radicalizarea discursului politic în România, inclusiv, sau mai bine zis în mod special pe teme economice, pentru soarta României, discurs politic propagat atât la nivelul instuţiilor europene cât şi în România”.

Menţionând că, din afara României vin mesaje extrem de negative cu privire la situaţia economică, reflectate în prognozele Băncii Mondiale(BM) şi ale Fondului Monetar Internaţional (FMI), pentru 2012, în legătură cu încetinirea ritmului activităţilor economice şi la intrarea în recesiune a zonei euro, care pot avea un impact negativ asupra economiei româneşti, ca şi în ceea ce priveşte evoluţiile de pe piaţa financiară, Stolojan a atras atenţia că “aceşti lideri politici uită că România are o datorie externă foarte mare de 97 de miliarde de euro dintre care 77 de miliarde euro sunt împrumuturi de către populaţie şi de sectorul privat”.

“Orice derapaj există în accesarea de către România a noi fonduri pe pieţele financiare internaţionale poate provoca dureri foarte mari populaţiei şi sectorului privat”, a spus Stolojan.

În opinia parlamentarului european PDL, cei doi lideri ai Opoziţiei, care “au rămas în retorica de acum 20 de ani”, “lovesc în credibilitatea şi stabilitatea economică a Românei”, în condiţiile în care ţara noastră are o situaţie stabilă din punct de vedere economic, are acordul cu FMI şi cu Comisia Europeană şi-a luat angajamentul că va semna acordul în legătură cu stabilitatrea fiscală, care se negociază la nivel european, iar agenţiile de rating au trecut România în rândul ţărilor credibile pentru investitori, care îşi păstrează stabilit financiară.

“Dacă mă duc la instituţiile europene şi declar ceea ce au declarat aceşti domni că în ultimii ani România a fost victima unui proces de distrugere treptată dar sistematică a mecanismelor democratice sau declară că România, prin programe, trebuie să răspundă la interesele românilor şi nu la interesele FMI-ului, declaraţie făcută ieri de către un lider al PSD-ului, nu facem decât să distrugem credibilitatea României”, a spus Stolojan, care a atras atenţia că acest mesaj înseamnă că “România nu mai îndeplineşte criteriul politic de a fi ţară membră a Uniunii Europene”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .