.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

minciuni-alimentare-600x424Fructele şi legumele sunt foarte bune pentru sănătate, fiind recomandate de medici fără restricţie. Din păcate, însă, alimentaţia sănătoasă a devenit tot mai costisitoare şi greu de procurat pentru români, chiar dacă sunt pline ochi pieţele de bunătăţi proaspete viu colorate, care parcă nu se strică niciodată.

Unde mai pui că niciunul dintre aceste produse nu mai este ca pe vremea bunicilor. Mineralele şi vitaminele sunt înlocuite, în cele mai multe cazuri, de substanţe toxice sau radiaţii ionizante, dăunătoare organismului uman.

Nu departe de anul trecut, un raport realizat de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţă Alimentelor, arăta că peste 26% dintre fructele şi legumele din România conţin reziduuri de pesticide.

În ciuda faptului că Uniunea Europeană a impus reducerea la cote minime a cantităţii de pesticide folosite pentru conservarea recoltelor, oamenii încă sunt expuşi la riscuri, întrucât combinarea a mai multe feluri de pesticide este foarte periculoasă.

Acelaşi raport al Autorităţii pentru Siguranţa Alimentelor indică drept periculoase din punct de vedere al conţinutului de compuşi chimici, fructele şi legumele provenite din Turcia, ţară recunoscută pentru folosirea pesticidelor în agricultură. Portocale, mandarine, lămâi, roşii sau salată verde, toate au indicat la testele efectuate prezenţa a 2 până la 7 compuşi chimici.

Pesticidele sunt compuşi meniţi să protejeze recoltele de orice fel de prădători sau germeni nocivi pentru om. Acestea au, însă, şi efecte adverse, cum este ameninţarea la adresa sănătăţii prin intoxicarea organismului.

Cele mai importante manifestări ale consumului de fructe şi legume tratate cu pesticide sunt iritaţiile, cauzate de acele substanţe chimice ce au la bază cupru, cadmiu, clorat de sodiu, fosfor sau hipoclorit de sodiu. Durerile de cap pot fi şi ele simptome ale intoxicaţiei cu pesticid, precum şi problemele aparatului respirator sau alergiile.

 

 

sursa, foto si video:  http://tv-h.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .