.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sub pretextul unui sondaj realizat de conducerea partidului, gândul a aflat ce tactică vor aplica primarii PDL pentru votul de dumincă, 29 iulie. Din 11 primari democrat-liberali contactati, 6 au raportat la “centru” că sunt pregătiţi să tină votanţii simpatizanţi ai PDL departe de urne. Un primar din Iaşi a relatat că, pentru a ţine oamenii ocupaţi, a organizat partide de pescuit şi jocuri sportive. Un alt primar, din Constanţa, a relatat că le-a spus în faţă alegătorilor să nu se prezinte pentru că el nu va vota şi este ferm convins că cetăţenii îi vor urma sfatul.

Alţi primari au spus că au folosit metode mai puţin directe de a demobiliza alegătorii, adică în discuţii doar au sugerat că o idee bună ar fi să nu se prezinte la vot. În Cluj şi Sibiu, primarii contactaţi erau însă bulversaţi pentru că nu au primit încă ordin de la conducerea partidului şi întrebau presupusul reprezentant PDL ce să facă.

Pentru a primi răspunsuri cât mai sincere din partea primarilor PDL, am apelat la un sondaj incognito. Am sunat 11 filiale PDL din ţară în numele organizaţiei centrale pentru a verifica modul în care gestionează votul de la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Băsescu. Acesta a fost textul standard: “Sunt Marian Popescu, raportor la organizaţia centrală a partidului. V-am sunat pentru a face o inspecţie prin sondaj a modului în care s-au pregatit filialele locale pentru votul de duminică. Vă rog să ne spuneţi cum veţi proceda pentru ca algătorii să nu se prezinte la vot în număr mare.” Citeşte mai jos rezultatul presupusului sondaj

Adamclisi din judeţul Constanţa: Boicotăm prin neprezentare

Burcea Anton-Tudorel, primarul comunei Adamclisi (2150 locuitori) din judeţul Constanţa, spune ferm că va boicota pe linie de partid votul. “În ceea ce ne priveşte, noi o să boicotăm prin neprezentare. Alegătorii vor face ce voi face şi eu. Marea majoritate nu doresc să iasă la vot pentru că nu sunt de acord cu chestia asta. Aici a fost o luptă grea pentru că sunt susţinători ai PNL şi PSD care nu ştiu cum să reacţioneze. În rest, pe oameni i-am convins. Oricum am avut alegeri acu’ o lună, mai avem şi acu’, vă daţi seama că nu mai are nimeni chef”, susţine primarul Burcea. Reprezentantul PDL este de părere că prezenţa la vot nu va depăşi 40%. “Din ce am văzut, oamenii de aici ar vrea ca domnul Băsescu să îşi ducă la final mandatul. În plus nu am văzut la ei nicio dorinţă prea mare de a vota”, mai explică edilul Burcea.

Sursa si foto: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .