.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

FermierFermierii din România trec printr-o perioadă extrem de dificilă mai ales din cauza întârzierilor cu plata subvențiilor despre care fuseseră anunțați în decembrie că le vor primi în ianuarie. Acum, la ieșirea din iarnă, pentru a supraviețui, agricultorii s-au împrumutat la bănci, au amânat ratele sau au luat pe datorie, în timp ce la crescătorii de animale s-a ajuns la situația în care aceștia și-au vândut animalele sau le-au sacrificat pentru că nu mai aveau cu ce să le țină. 

Pe lângă situația disperată, fermierii se mai lovesc și de indolența unora dintre funcționarii APIA care, deși ar trebuie să le dea informații legate de plățile care urmează să fie făcute, pasează fermierii de la un departament la altul astfel încât în final aceștia nu se aleg cu un răspuns clar astfel încât să știe cum își fac strategia, inclusiv financiară, pentru perioada următoare.

”De câteva zile încerc personal să iau legătura cu cei de la departamentul Plăti – APIA Central. De fiecare dată când sun la ei sunt redirecționat către Relații cu Publicul iar de acolo iarăși către o persoană care nu răspunde niciodată la telefon, practic sunt „aruncat” pe o linie moartă. Nu sunt singurul fermier care se află pus în situația aceasta, fără bani de motorină, piese sau plata angajaților. Degeaba ne vor da acești bani pentru că va fi prea târziu”, ne-a declarat Iulian Paraschiv, fermier din Moara Vlăsiei, Ilfov.

El spune că banii erau extrem de utili pentru fermieri în luna martie mai ales că aceasta este cea în care au loc foarte multe lucrări esențiale majorității culturilor. ”Nu am primit banii pe motorină (restul de 48% trimestrul III 2015 și nici trimestrul IV 2015). De asemenea mi s-a făcut și plata greșită pentru despăgubirile privind calamitățile din 2015 și nici acei bani nu i-am primit. Ca să nu vorbim despre faptul că pentru prima tranșă de la APIA – bani europeni, majoritatea fermierilor au făcut împrumut la bancă pentru a-i putea avea la timp și acum că nu am primit diferența plătim dobânzi la bănci. Suntem ai nimănui? Domnilor Cioloș, Irimescu, Merca nu le pasă de noi? Trebuie să defilăm cu tractoarele la Guvern, în Piața Victoriei, ca să fim luați în seamă?”, își încheie fermierul mesajul care speră să ajungă și la urechile celor responsabili cu plata subvențiilor.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .