.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Universitatea Politehnica Bucureşti (UPB) va semna un parteneriat cu Google prin care studenţii UPB vor crea softuri cu obiectivele turistice din România şi instituţiile de învăţământ superior, acestea urmând să fie promovate prin intermediul celui mai popular motor de căutare pe internet.

Softurile vor populariza şi cele mai importante realizări ale studenţilor pentru mediul economic, a precizat pentru MEDIAFAX rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

“Joi, când country managerul Google va fi prezent la UPB, vom avea o ultimă întâlnire înainte de semnarea parteneriatului. Suntem în negocieri, pentru că vrem un parteneriat care să fie la dispoziţia studenţilor şi să fie avantajos pentru ambele părţi. De exemplu, discuţiile cu compania Google vizează realizarea unor softuri cu privire la România.

Vorbim despre softuri care să se realizeze de studenţii universităţii, cu prezentarea României în ansambu. Vorbim despre obiective turistice, ale României pe Google, prezentarea universităţilor pe Google, prezentarea realizărilor deosebite ale studenţilor pentru mediul economic şi social, pe care le au în România”, a mai spus rectorul Costoiu.

Declaraţiile au fost făcute luni, la deschiderea POLIFEST 2012 – eveniment ştiinţific şi de promovare a ofertei educaţionale, organizat de UPB în perioada 17-19 octombrie.

Potrivit rectorului UPB, studenţii îşi doresc foarte mult să lucreze la companii precum Google. “Mulţi dintre absolvenţii facultăţilor noi sunt angajaţi încă din anul II sau III în aceste companii, un pic cam prea devreme. Dar, în ultimii ani, companiile sunt interesate să aducă ingineri din toate spectrele universităţii”, a mai spus Costoiu.

Despre POLIFEST, Costoiu a explicat că la acest eveniment companiile sunt interesate să se autoprezinte şi, în acelaşi timp, să prezinte oportunităţile pentru studenţii UP.

“Ziua de joi va fi dedicată, la POLIFEST, Germaniei şi Austriei, urmând să sosească la UPB reprezentanţi ai ambasadelor celor două state şi companii partenere. Tot joi, vor veni reprezentanţii Google şi Facebook. Vorbim despre două tipuri de companii, din industria nouă (a telefoniei şi ce a jocurilor) şi industria tradiţională. Este o oportunitate a studenţilor de a înţelege modul de gândire al companiilor, structura acestora şi deschiderea lor faţă de mediul universitar. Foarte important este ceea ce companiile vor prezenta, nu atât activitatea lor, ci cum relaţionează aceste companii cu studenţii noştri”, a mai spus el.

Cu acelaşi prilej, rectorul UPB a ţinut să adauge că, în acest moment, mare parte din “dezvoltările” din România ale companiilor sunt realizate la UPB.

sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .