.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

horowzbkPista principala cu privire la existenta acestei conspiratii ne-o ofera un memorandum redactat in anul 1971 de catre secretarul de stat al SUA, Henry Kissinger, impreuna cu consilierii sai. Sub titlul de National Security Study Memorandum 200, putem citi „perle” precum „depopularea ar trebui sa fie prioritatea absoluta a politicii Statelor Unite in privinta Lumii a Treia.”

Conform respectivului ra­port, depopularea ar fi „un subiect foarte important pentru securitatea nationala a acestei tari (Statele Unite)”, a carei economie „va avea nevoie de cantitati importante si din ce in ce mai mari de minerale din exterior, mai ales din tarile mai putin dezvoltate.”

Pentagonul cere bani pentru a crea un virus asemanator cu virusul HIV!
In mod ciudat, in iunie 1969, Pentagonul a formulat o cerere adresata Congresului pentru a primi, printr-o rectificare bugetara importanta, fonduri in vederea crearii unui virus cu caracteristici surprinzator de asemanatoare celor ale virusului ce produce boala SIDA. Noua boala urma sa fie rezistenta la terapia imunologica, iar virusul urma sa se dezvolte intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 10 ani. Este si mai ciudat ca primul caz de SIDA apare 10 ani mai tarziu.

Semnale de alarma privind cresterea populatiei din Lumea a Treia
La numai o luna dupa aceasta cerere ciudata adresata Congresu­lui, un comitet al Partidului Republican, specializat in problematica „demografica si privind rezervele Terrei”, condus de catre George Bush-tatal, tragea semnalul de alarma referitor la cresterea demo­grafica din Lumea a Treia, cerand raspunsuri concrete din partea guvernului american in directia reducerii acestei cresteri. Descrierea calamitatilor care se anuntau in Lumea a Treia, impotriva intereselor Statelor Unite daca populatia continua sa creasca, a facut administratia Nixon sa isi restructureze proiectele de cooperare pe care le avea atunci cu tarile subdezvoltate, punand in mana lui Kissinger politica Statelor Unite fata de aceste tari. „Bunul” Kissinger, impli­cat inca de la inceputurile carierei sale politice in tot felul de afaceri murdare si operatiuni sub acoperire, a pus imediat NASA la treaba. Misiunea agentiei spatiale era aceea de a inspecta bazinele hidrogra­fice si de a face studii agronomice in Africa subsahariana.

Vaccinarea populatiei africane…cu SIDA!
Imagine Este mai mult decat surprinzator, dupa cum au confirmat anumiti ziaristi, faptul ca aceeasi oameni de stiinta, care mai tarziu au lu­crat la Institutul National pentru Cancer (INC) cu Robert Gallo, descoperitorul virusului SIDA, desfasurasera activitati in Africa ca angajati ai armatei Statelor Unite si ai Organizatiei pentru Sprijin Umanitar Extern din aceasta tara. Aceeasi organizatie a desfasurat masive campanii de vaccinare in douazeci si una de tari africane. Dupa cum a afirmat doctorul Leonard Horowitz intr-o conferinta tinuta la cel de-al IX-lea Congres International SIDA, care a avut loc in luna iunie a anului 1996, aceste campanii de vaccinare au re­prezentat in fapt un plan secret al Statelor Unite pentru raspandirea SIDA in Africa. In comunicarea sa controversata intitulata “Legatu­rile lui Kissinger cu CIA, originile SIDA si ebola“, Horowitz a sustinut teoria originilor artificiale ale bolii, lucru pe care il afirma si alti medici, precum John Seale sau Robert Strecker, care sunt de parere ca virusul SIDA este o combinatie intre doi virusi cunoscuti deja: VISNA, care afecteaza anumite animale, dar nu si omul, si HTLV-1, cel care provoaca un tip de leucemie virala. Conform acestor cerceta­tori, codul genetic al virusului SIDA si cel al VISNA coincid intr-un procent de 97%, iar restul de 3% se gaseste in genomul HTLV-1.

Originea artificiala al bolii SIDA
Andreas Faber-Kaiser, ziarist de investigatie spaniol care nu se mai afla printre cei vii, a avut acces la un raport confidential al serviciilor secrete spaniole, care sugera deja din anul 1987 ideea originii artifi­ciale a SIDA. Potrivit lui Kaiser, in respectivul raport se putea citi: „Profesorul Jacob Segal, de la Universitatea din Berlinul de Est, face referire la un fapt petrecut probabil in laboratoarele din Fort Detrick (Maryland) unde s-au facut diferite experimente genetice. Doctorul Segal a redactat un raport de treizeci de pagini referitor la convingerea sa ca virusul SIDA este de origine artificiala. In document se afirma ca retrovirusul HIV (virusul SIDA), creat la Fort Detrick, este o combina­tie intre virusul MAEDI – VISNA, provenit de la oi, si virusul uman al leucemiei (HTLV-1). Este foarte probabil, adauga doctorul Segal ca oamenii de stiinta sa nu fi fost constienti de teribilul produs pe care l-au creat. Doctorului Segal i se pare amuzanta si greu de crezut teoria maimutei verzi si o considera nimic altceva decat o explicatie paravan, inventata chiar de catre americani.”

Imagine Inalti oficiali americani sugereaza genocodul pentru descresterea populatiei Lumii a treia
Publicatia dedicata activitatii serviciilor de informatii secrete, EIR, a avut ocazia in anul 1981 sa ia un interviu sefului serviciului pentru America Latina al Biroului pentru Probleme Demografice din ca­drul Departamentului de Stat al Statelor Unite, Thomas Ferguson, care a lasat sa se inteleaga ca politicile privind depopularea erau pri­oritare pentru Departamentul de Stat. El a afirmat textual ca „odata ce populatia scapa de sub orice control, se impune necesitatea ca un guvern autoritar, chiar de tip fascist, sa o reduca… In El Salvador nu exista spatiu pentru atat de multi oameni. Ganditi-va si la Vietnam. Am studiat tema. Acea regiune era si ea suprapopulata si ridica o pro­blema. Am crezut ca razboiul ar putea face sa scada indicii de crestere, dar ne-am inselat. Pentru a reduce rapid si in mod real populatia, ar fi necesar ca toti barbatii sa fie mobilizati in lupta si sa fie ucis un nu­mar mare de femei aflate la varsta procrearii. Atata timp cat exista un numar suficient de mare de femei aflate la varsta procrearii, va exista aceasta problema. In El Salvator sunt ucisi destul de putini barbati si nu indeajuns de multe femei incat acest lucru sa influenteze populatia. Mijlocul cel mai rapid de reducere a populatiei il reprezinta foametea, precum in Africa, sau boala, de pilda ciuma neagra. O posibilitate ar fi in El Salvador ca razboiul sa duca la dezorganizare in distribuirea alimentelor. Atunci, populatia ar slabi si ar exista boli si lipsuri. In acest moment, s-ar putea crea o tendinta de scadere rapida a indicilor demografici. Altfel, oamenii se reproduc precum animalele.”

Experiemente biologice efectuate asupra oamenilor
Imagine Indiferent daca guvernul Statelor Unite a dezvoltat sau nu virusul SIDA pentru a nimici populatia africana, realitatea este ca au fosi confirmate o serie de experimente legate de razboiul chimic si biologic, experimente desfasurate inclusiv asupra populatiei ameri­cane. In anul 1950, marina Statelor Unite a imprastiat un nor de bacterii deasupra orasului San Francisco, simuland un atac inamic. Mai multi cetateni s-au imbolnavit de pneumonie. Dupa cinci ani, Departamentul pentru Razboi Chimic si Biologic al CIA imprastie virusul de tuse convulsiva in golful Tampa (Florida), iar rezultatul il reprezinta doi morti. in aceeasi perioada, CIA si alte agentii au inceput sa faca experimente privind efectele radiatiilor asupra oame­nilor. In acest scop, au fost folositi fara consimtamantul lor scolari, detinuti si pacienti din spitale. Dupa descoperirea de catre presa a acestui experiment macabru, s-a creat o comisie de investigare in Congres, iar presedintele de atunci Bill Clinton a fost nevoit sa ceara public scuze victimelor. La acea vreme Departamentul pentru Apa­rare al Statelor Unite a recunoscut in fata Congresului ca in momen­tul respectiv avea in lucru 127 de programe de cercetare legate de razboiul biologic.

In ciuda tuturor celor relatate mai sus, factorul principal care im­piedica dezvoltarea tarilor africane il reprezinta datoria lor externa. Dupa ce secole de-a randul Occidentul a pradat Africa de resursele sale naturale, natiunile continentului s-au vazut nevoite sa ceara im­prumuturi din partea tarilor bogate. Aceste imprumuturi au sosit, dar cu niste dobanzi enorme, fapt pentru care tarile africane s-au trezit cu o datorie pe care nu o vor putea plati niciodata. In realitate, ele au platit-o deja de cel putin cinci ori, dar cum dobanzile sunt exagerate, datoria continua sa se acumuleze. Exista cateva natiuni africane care folosesc doua treimi din bugetele lor anuale pentru a face fata datoriei. Aflate in fata imposibilitatii de a-si plati creditorii occidentali, ele se vad obligate sa vanda companiilor multinationale occidentale, la preturi de sold, zacamintele minerale sau petrolifere, si, chiar mai mult, sa isi privatizeze toate companiile publice, care ajung in mainile reprezentantilor marilor interese oligarhice.

In ciuda criticilor venite din partea Vaticanului, a unei puzderii de organizatii civile sau a presedintilor unor tari precum Ethiopia sau Zimbabwe, nimic nu pare ca se va schimba in viitorul apropiat.

sursa si foto: http://searchnewsglobal.wordpress.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .