Sute de miliarde de euro, “bani negri” din Romania ZAC în paradisurile fiscale

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

132368Scandalul Panama Papers a scos la lumină conturi și sume de bani pe care oameni cunoscuți din întreaga lume le-au adăpostit în paradisuri fiscale.
Ziaristul Doru Bușcu, de la Cațavenii, a scris un articol despre conturile pe care unii politicieni din România le au în paradisuri fiscale, spunând că acest lucru nu ar putea avea loc fără știrea BNR.
“Acum doi ani, un bancher cu experiență în Elveția mi-a deslușit filozofia banilor negri pe care românii îi cazează în paradisurile europene. Am scris atunci un text din care plagiez un fragment, fiindcă se potrivește:
În opulentul Monaco, unde cuscrul președintelui Băsescu joacă table cu Adriean Videanu, sunt puse la păstrare sume românești de o indecență pornografică. Sunt estimări de cinci, șase, ba chiar nouă miliarde de euro, bani care provin – direct sau indirect – din România. Orice bancher știe că, prin mijloace specifice muncii de albire și transfer, acești bani se plimbă cu acordul băncilor române sau străine spre conturile personale ale unor inși cunoscuți.
Se vorbește că doar în UBS, prima bancă a Elveției, zac peste 800.000.000 de euro de origine română, în timp ce la Crédit Suisse suma nu s-ar lăsa mai prejos de 600.000.000. Se știe că, în Cipru, doar banii pierduți prin naționalizarea căsuțelor poștale i-au lăsat pe deponenții români cu cel puțin 200.000.000 de euro mai puțin bogați. Despre Liechtenstein, micul stat a cărui armată merge la serviciu cu o singură bicicletă, se știe că adăpostește în bănci, învelite în fundații născocite anume, peste o sută de milioane de euro mioritici. Sînt zeci de astfel de destinații exotice în care românii de toate felurile își depozitează banii munciți, dar mai ales furați, despre care se știe. Când spun «se știe», spun, de fapt, «bancherii știu». În lumea spilcuită și perversă a finanței românești informația umblă furișat, se prelinge pe lîngă ziduri, dar bate la ușile care trebuie. Despre banii negri dosiți de politicieni, clientelă și slugile lor instituționale, bancherii știu. Bancheri mari, grei, importanți și cunoscuți de la televizor ȘTIU unde și-au ascuns banii politicieni mari, grei, importanți și cunoscuți de la televizor.
Fără participarea băncilor, banii nu pot zbura în Elveția. Fără participarea sistemului bancar românesc, banii nu se pot caza în Monte Carlo sărind dintr-un portbagaj”, a scris Doru Bușcu.
sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

Românul care vrea să revoluționeze medicina! Ar putea vindeca autismul și schizofrenia

Next

PRIMA DATĂ ÎN 48 DE ANI: Echipa feminină de gimnastică a României nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén